вторник, юни 18

Пералня Indesit MTWE71252WEE – с интуитивно меню и безшумна работа

Пералня Indesit MTWE71252WEE е израз на пълното щастие и перфектното съотношение между ниска цена и качествен уред.

Този модел е изключително компактен за монтаж дори в помещения с ограничено пространство. Външни размери: широчина 59.5см, височина 85см и дълбочина 54см. Идеален да побере ежедневното или седмичното пране на три – четири човека. Размерът на барабана (7 кг) е напълно достатъчен, за да обслужи един пълен комплект спално бельо.

Indesit MTWE71252WEE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С висок енергиен клас А+++ от гамата от A+++ до D  и енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби – Class E, този модел ще Ви донесе освен блестящи и чисти дрехи, то и много повече спестени средства от месечни задължения за електроенергия. Консумацията на енергия за 100 изпирания е 78kW/h, което е просто фантастично! Икономичният режим на работа е добро решение за бързо освежаване на слабо замърсени дрехи.

Ще се чувствате защитени и спокойни със системите за защита на пералня Indesit MTWE71252WEE:

  • Система за откриване на излишно и прекомерно количество пяна;
  • Електронна система за засичане на правилен баланс или разбалансиране на уреда;

Функциите и уменията на Indesit MTWE71252WEE не се изчерпват до тук. Със специално разработената технология Water Balance Plus ще забравите за прекомерно високите сметки за вода, както и за разтеглените дрехи, особено на вълнените изделия, които не понасят висока влажност и прекалено обилно намокряне. Технологията Water Balance Plus използва точно толкова вода, колкото е необходимо. Вие пестите, а природата печели. Водата е ценен ресурс, който не бива да се хаби в прекомерни количества.

Indesit MTWE71252WEE

С пералня Indesit MTWE71252WEE ще можете да се възползвате още от програмите за пране: Памук, Спорт, Деликатна, Синтетика, Вълна, Бели дрехи, Смесени, Изплакване + Центрофуга и Еко 40-60°. Всички тези технологии бързо ще станат любими за Вас и Вашите дрехи. С тях бързо ще установите разликата преди – сега. Преди, когато не сте използвали тези програми и сега, когато ги използвате. Ще забравите за остатъците от прах за пране по дрехите, за белите ивици и за неприятните остатъци от непочистени петна. Дрехите Ви ще бъдат винаги перфектно, сигурно изплакнати и перфектно почистени.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply