четвъртък, април 18

Пералня със сушилня Slim LG F2DV5S7N0E – по-малко време за пране, повече време за Вас

Пералня със сушилня Slim LG F2DV5S7N0E е сред водещите технологични иновации. Нейният Slim дизайн спестява всичко наведнъж – място във Вашия дом и повече място за Вашето семейство, както и спестява време за пране. Направете го за себе си! С пералнята със сушилня Slim LG F2DV5S7N0E ще имате повече време за семейството си.

LG F2DV5S7N0E

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Специалната технология Turbowash™ пере дрехите Ви за 59 минути. По-малко време за пране, повече време реален живот! Технологията Thinq™ прави Вашата пералня достатъчно интелигентна, за да се управлява дистанционно и да се изтеглят допълнителни програми за пране. Wi-Fi връзката осигурява лесна работа и достъп до най-модерните опции, сред които Google и Google home. Така лесно ще можете да управлявате уреда от разстояние, дори когато не сте си у дома.

Със Slim LG F2DV5S7N0E получавате всичко в една пералня и сушилня, и то с изключително дълга издръжливост. Уредът е с подобрена врата от закалено стъкло с издръжлив носач от неръждаема стомана. Снабдена е с технологията Inverter Direct Drive (инверторно директно задвижване). Директното задвижване означава, че моторът се свързва директно към задната част на вала на барабана, традиционно това се прави с помощта на колан. Инверторът допринася за електронната система за управление на задвижването между входящото захранване и изходящото захранване към асинхронния двигател. Това допълнително подпомагане на механичните части е гаранция за дълъг експлоатационен срок и сравнително по-малко проблеми и ремонти.

Slim LG F2DV5S7N0E е с капацитет от 7кг за пране и 5кг за сушене, достатъчни за поддържането на чистите и красиви дрехи на 3 или 4-членно семейство. От стилния механичен контролен панел можете да избирате сред хигиенизиращи програми за: Памук, Деликатно, Почистване, Вълна, Mixt, Почистване на центрофугата, Лесно изпиране, Пране + Сушене, Еко 40-60° и Грижа за бебето. Ще разполагате допълнително с 5 нива за настройка на температурата при пране, както и с още 5 нива на скорост при центрофугиране. Максималната скорост на въртене, по време на центрофугиране, е 1200 об/мин.

LG F2DV5S7N0E

Всяка от програмите за изпиране е съобразена с нормалното ежедневие на едно семейство така, че да бъде удобна, практична и полезна. Времетраенето на бързата програма е 59 мин. Времетраенето на Еко програмата, спестяваща електроенергия и вода е 7ч и 40 мин.

Уредът разполага с Таймер за отлагане на прането, който можете да настроите в диапазон от 3 до 19ч. Така например, когато се събудите сутрин или се приберете вечер от работа, Вашите дрехи ще Ви чакат току-що изпрани, ароматизирани и изсушени – готови за следващия ден.

Размери: дълбочина – 47.5см, широчина – 60см, височина – 85см. Тегло – 63см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply