сряда, април 24

Телевизор Samsung QLED 55Q77B – с Multi View изглед

Samsung QLED 55Q77B е най-новият QLED телевизор, с плосък екран и стилен дизайн на панела, в сребрист цвят. С лансирането си през 2022 година, този телевизор откри нов свят за своите потребители, много по-реалистичен и по-пъстър от изгледа, с който бяхме свикнали до сега. Всяко изображение от този 55 инчов екран (138см диагонал) е с високо 4K Ultra HD качество и заредено с перфектна хармония от цветове, звуци и ясно изписани и отчетливи движения.

Samsung QLED 55Q77B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung QLED 55Q77B подържа операционната система Tizen и достъп до видео приложенията и стрийминг каналите: YouTube, Netflix ,HBO Go и Rakuten TV. Всяко едно от тези приложения Ви осигурява гарантирано забавление, както и достъп до най-съвременните кинозаглавия и премиери, за които всички говорят. Можете винаги да бъдете един от първите гледали дългоочакван епизод сред мнозина други киномани.

Със своята вградена Smart технология, този телевизор осигурява достъп до услугите на личния гласов асистент Bixby – специално разработен асистент, който разпознава и разчита човешката реч. Можете да му зададете търсене на заглавие на определен филм или поредица от жанрове. Той ще разбере Вашето желание и ще го визуализира само за миг на екрана пред Вас. Тази Smart технология Ви носи удобството да управлявате телевизора без да ставате от удобния си диван и без да натискате нито едно копче от дистанционното.

Телевизорът може да бъде свързан с Bluetooth и Wi-Fi, както и да бъде надстроен от различни допълнителни и периферни устройства, чрез наличните портове: 1 x S/PDIF, CI+ slot, 4 x HDMI и 2 x USB. Екранът на телвизорора може да бъде дублиран с екрана на Вашето iOS или Android устройства, като същевременно с това може да бъде настроен на режим Multi View, с който режим получавате възможност от разделяне на екрана на отделни изгледи. Тази технология може да слива и интегрира данни от множество набори функции и да ги възпроизведе едновременно на 55 инчовия дисплей на Samsung QLED 55Q77B. Функцията Multi View Ви позволява да показвате две неща едновременно. Можете да преглеждате мултимедия от различни източници, като например приложение, Blu-ray плейър или конзола за игри, на главния ляв екран, като същевременно отразявате телефона си на по-малкия екран.

Екранът на този Samsung QLED 55Q77B може да се гледа без влошаване на осветеността при драстични ъгли на гледане. Чрез технологията с широк зрителен конус Wide Viewing Angle можете да гледате Вашия любим филм или телевизионно предаване от всеки кът в стаята, без това да отнема по някакъв начин от качеството и осветеността на картината или пък да се губи част от ясната визия на образите.

Типът процесор, който телевизорът използва е Quantum 4K. Тази технология осигурява фините детайли, които карат качеството на Вашата картина да се чувства реално като в живота. Те увеличават обема на цветовете до 100%, предотвратяват разцвета и увеличават осветеността, така че тъмните зони на  телевизора да са възможно най-тъмни, а светлите зони да се чувстват още по-ярки.

Samsung QLED 55Q77B

Тази картина със 100Hz скорост на обновяване и специалната технология Motion Xcelerator Turbo+ са изключително полезни и приятни за всеки геймър. Способностите на тази технология Ви осигуряват имунитет срещу нередности и контрол като задържане, руут и намалена скорост на бягане, и изчистват всички неблагоприятни ефекти, които вече са върху екрана. Освен това технологията поддържа 120fps игри (само при 1080p), въпреки че естествената честота на опресняване на панела е само 60Hz.

Samsung QLED 55Q77B Ви предоставя една от най-известните и широко предпочитани технологии – Dolby Atmos. Технология за съраунд звук, разработена от Dolby Laboratories. Тя разширява съществуващите системи за съраунд звук чрез добавяне на канали за височина, позволявайки звуците да се интерпретират като триизмерни обекти. Мощността на вградените високоговорители на телевизора е 20 W.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply