понеделник, март 4

Пералня Samsung WW70TA046AE/LE – една от най-тихите перални

Samsung WW70TA046AE/LE е една тиха пералня, която е създадена да издържи дълги години експлоатация. Тя притежава цялата мощност, от която се нуждаете, намалява шума и въпреки това използва по-малко енергия от типичната пералня – така че, е по-щадяща и за портфейла Ви. Всичко това се случва благодарение на новата цифрова инверторна технология, която повишава производителността, а не шума. Компонентите и инженерството са подкрепени от 10 години гаранция, а материалът на кухината е от неръждаема стомана, което Ви осигурява спокойствие за години напред.

Samsung WW70TA046AE/LE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Уредът е със стандартно монтиране и стандартно предно зареждане. Капацитетът на барабана побира до 7кг пране, подходящ обем за нуждите на 3-4 членно семейство.

Контролният панел на пералнята е дигитален, комбиниран с въртящ се механичен контролер. От него можете да избирате програми за: Памук, Предпране, Центрофуга, Деликатна, Изплакване, Синтетика, Eco, Бельо, Mixt и Spin + Drain. Времетраенето на бързата програма е само 15 мин, което е изключително голямо удобство, когато Ви трябват скоро чисти дрехи. Продължителността на енергоспестяващата Еко програма е 3:28ч. Контролният панел Ви позволява ,,Заключване от деца”, ,,Интензивна” програма за силно замърсено пране и функция ,,Финално забавяне”, която Ви позволява по-лесно да планирате свободното си време. Вместо дрехите Ви да се намачкат, докато Ви чакат да се освободите, за да ги прострете, пералнята ще ги поддържа неизмачкани, чрез ритмични и интервални превъртания.

Технологията Hygiene Steam на пералня Samsung WW70TA046AE/LE прогонва петната, които можете да видите и тези, които не можете – бактерии, цветен прашец, прахови акари и други. Парата се изпуска нагоре, за да е сигурно, че всяка една нишка е дълбоко и равномерно почистена. 99,9% от бактериите са унищожени и алергените са инактивирани. Технологията Bubble Soak разпенва препарата за почистване на дрехи, като успява да го разгради до елементи с нано размер така, че да може по-лесно и по-ефективно да навлезе в тъканите на Вашите дрехи и да ги почисти в дълбочина.

Samsung WW70TA046AE/LE

В края на всяко изпиране можете да си позволите удобството, което технологията Drum Clean Ви предоставя. Тя ще почисти вътрешността на уреда и на барабана, така че бактериите, които са били извлечени от предходното пране, да не попадат в следващото.

Размери: Височина – 85см, широчина – 60см, дълбочина – 55см. Тегло – 65кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply