неделя, декември 3

Samsung The Serif 49LS01TB – различният телевизор

Samsung The Serif 49LS01TB e проектиран от братята Bouroullec. Това дуо даде на телевизора уникален дизайн, който безпроблемно се вписва в модерен интериор.

Samsung The Serif 49LS01TB може да бъде поставен навсякъде, благодарение на стилните метални стойки за крака. В едното краче има кабелен канал, така че захранващият кабел остава добре скрит. Рамката на телевизора е изработена от добре закалена, твърда пластмаса и има плосък врък и дъно. Плосият плот предлага място за фоторамки, разстения или други аксесоари. Металните стойки са тънки, но достатъчно здрави и осигуряват приятна височина за гледане.

Samsung The Serif 49LS01TB

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Без значение колко е красив външия вид, най-важното за един телевизор е картината. Този уред разполага с Natural Mode Support. Този режим позволява да гледате картини, произведения на изкуството или други изображения на екрана, така сякаш сте на живо в някоя вековна галерия.

В допълнение към него получавате и QLED технология, както и HDR 10+. По този начин цветевете, наситеността и цялостното преживяване при гледане на висококачествени видеа, се запазва и се приближава максимално до реалния образ. Телевизорът поддържа и качество на картината, осигуряващо много ясни изображения.

Интересна е и технологията “Палитра от Bourollec“. Това представлява възможност за абстрактни екранни режими. Тя показва информация като часовник, времето или последните новини. Ако искате телевизорът да се слее напълно с интериора Ви, може да изтеглите приложението Smart Things. След това снимате телевизора и стената до него. А шарката на стената се пренася автоматично на екрана на телевизора, ставайки част от интериора.

Управлението на телевизора е изключително лесно и иновативно. Мималистичният контролер е бял и елегантен. С него достъпвате лесно асистента Bixby. Тъй като телевизорът е базиран на андроид, може лесно да достъпите Smart Hub лентата, а освен чудесна свързаност с андроид устройствата, телевизорът разполага и с Air Play 2. Така съвсем лесно и безаварийно може да достъпвате до съдържание от вашия Apple телефон.

Samsung The Serif 49LS01TB

Ако искате телевизор, който привлича вниманието, то безспорно Samsung The Serif 49LS01TB е вашият избор. Благодарение на стилната стойка, този уред има един завършен и модерен вид. Дизайнът му се вписва безпроблемно на всички по-модерни жилища, разполага с достатъчно добро качество на картината и е просто зашеметяващ!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply