четвъртък, юни 13

Телевизор LG 50UP77003LB, 50″ (126 см), Smart, 4K Ultra HD, LED – демократично решение в домашната техника

Какво ще кажете за телевизор със стандартна компактност, оптимизирайки пространството на всяко кътче, където е поставен. Независимо от височината на стените, квадратурата на помещението, LG 50UP77003LB е подходящ за всяко местенце от вашето жилище. С неговите 126 см  диагонал на дисплея50 инча, интериорът ви ще разцъфне, стената ви ще оживее, защото демократичен дизайн на технологиите e основна мисия на LG.

LG 50UP77003LB

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Демократичен дизайн означава по-висок левъл в производството, по-добра, по-функционална, по-качествена и по-достъпна домашна електронна техника. Всичко това е събрано в LG 50UP77003LB, който е създаден от човека, за човека.

Този телевизор ще ви събере около себе си и съвсем първично ще ви принуди да го обикнете. Гарантираме ви, че с вълнуващо търпение ще очаквате да свърши работния ден, за да се приберете вкъщи и да превключите на FILMMAKER MODE™ и действието на сцената да оживее пред вас. Защото превъзходството  на LG UHD TV над FULL HD идва от насладата на Real 4K UHD, HDR 10 и HLG , благодарение на които милиони повече цветове с контрастни нива и повишена яркост ще се разкрият пред вас. Пригответе си пуканки, защото филмът започва.

Филмът свърши, играят ви се игри? Превключете на HGiG профил и изпитайте доволството от това телевизорът ви да е екипиран с HDR графика с ултра реализъм. Не обичате да губите? Задайте Low Input Lag – контрол без забавяне.

А споменахме ли за Quad Core процесора, който прави LG 50UP77003LB в пъти по-бърз от конвенциалната телевизия, с  по-бързо зареждане, по-бързо сърфиране в мрежата и изпълнение на повече задачи.

Свържете два еднакви Bluetooth високоговорителя към LG LED и пренесете стадиона в дома си. Всеки  звук от удара на топката ще вибрира и рикушира около вас с Bluetooth Surround Ready – по-кристален звук от всякога.

LG 50UP77003LB

Гласовите асистенти Google assistant built in, ThinQ Al и магическото дистанционно Magic Remote ще създадат супер усещане за функционалност само с едно гласово нареждане или натискане на бърз бутон.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply