сряда, декември 6

Телевизор LG 43NANO773PA, 43″ (108 см), Smart, 4K Ultra HD, LED – иновация без граници

Този 43 инчов LG 43NANO773PA ще ви потопи в света на Nano технологиите, чиито наночастици – LG NanoCell ще отправят покана за визия на филтрирани и оптимизирани цветове без граници, без примеси от RGB дължините на вълната, с по-ясни и реалистични образи.

LG 43NANO773PA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Всичко това презентирано върху нов дизайн на началния екран с  персонализирани предложения за съдържание, по-лесен достъп и контрол на всички свързани устройства.

Как ви се струват 8 милиона изгряващи пиксела – с кристална чистота, с резолюция 4К на вашия LG 43NANO773PA, в комбинация с иновативната технология Pure Color интегрирана в телевизора?  Да, това е напълно възможно с LG NanoCell.

Nano Sport, Nano Gaming – нано изживяване с максимална производителност на цветове, образи, контрасти, звук, надвишаващи изискванията и на най-претенциозните търсачи на реални изживявания.

С Nano Sport  и уникалния съраунд звук, атмосферата на спортния терен се пренася в дома ви. Не се притеснявайте, че може да изпуснете любимия си мач, защото LG Nano има функция Sports Alert с любезни известия за предстоящи спортни срещи дори докато гледате друго съдържание.

Game Optimizer плюс Nano Gaming e наистина неочаквано добра технологична комбинация, чиято цел е автоматично коригирани настройки на картината, оптимизирани графики и видимост за по-силени наситен с емоции гейм експириенс. А за по-бързо движещо се съдържание, с по-висока разделителна способност и по-плавна графика, се грижат ALLM и eARC, които отговарят на най-новите спецификации HDMI 2.1.

Светът през LG 43NANO773PA ще се покаже в най-реалистичния си вид с технологията за динамичен обхват – HDR 10 Pro, заедно с модерните Dolby технологии и режимът Cinematic, киноманията е напълно оправдана. Подобно съдържание с кристално качество, което LG Nano предоставя, онивинява всякакъв тип телевизионно пристрастяване.

4К четириядреният процесор елиминира излишния съраунд шум, а изображенията с ниска разделителна способност оживяват с 4К кристално чисто качество на цветове, контрасти и сенки.

LG 43NANO773PA

Смарт покупка, със смарт функции – всичко в LG Nano e ултра смарт – от гласовия асистент ThinQ Al, с помощта на който ще управлявате телевизора с гласа си, до магическото  егрономично дистанционно с бързи бутони за лесен контрол и вълшебният Magic Tap – интелигентната връзка между телефона и телевизора ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply