вторник, февруари 27

LG OLED77C12LA – 77 инча OLED изображение

LG OLED77C12LA e огромен OLED телевизор, който е създаден, за да изведе сетивните усещания на друго ниво.

LG OLED77C12LA е телевизор предназначен за хора, които са готови на всичко, за да получат най-доброто на пазара. Този гигант може да изпълни израза домашно кино със смисъл и съдържание. Огромният му 77 инчов (195 см) екран изпълва обема на всяка стая, в която е поставен. Рамките около него са толкова малки на фона на изображението, че често може да изпаднете в заблуда дали всъщност не гледате кинопрожекция.

LG OLED77C12LA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Все пак габаритите са нещо, което трябва да съобразите, преди да закупите този телевизор. Размерите му са 269 x 1023 x 1723 мм, а теглото е близо 36 килограма. По корпусът му са разположени всевъзможни портове: 1 x Jack 3.5 mm; 1 x RJ-45; 1 x S/PDIF; CI+ slot; 3 x USB; 4 x HDMI 2.1, а свързаността му се допълва от NFC, Bluetooth и Wi-Fi.

По този начин смарт устройството може да бъде сдвоено еднакво добре, както с Android, така и с iOS. Телевизорър разполага с бързи достъп до безкрайната видео библиотека на HBO Go, YouTube и Netflix. Производителят е предоставил възможност и за гласови команди, като благодарение на Google Assistant може да се сдвои и с други Google смарт устройства.

Най-важното качеството, обаче, е OLED екрана. Изключителното качество на картината идва благодарение на самоосветяващите се милиони пиксели, които създават перфектно изображение. Цветовете на екрана се приближават максимално близко до реалността, а допълнителните Dolby функционалности на телевизора, превръщат картината максимално близо до големия кино екран.

LG OLED77C12LA

Освен това, устройството е с подсилен звук, като разполага с цели 40 W високоговорители и технологии, предоставящи съраунд звук. FILMMAKER MODE технологията пък спомага за деактивиране на забавеното движение, предоставяйки гладки и наситени кадри.

От LG са помислили и за тези, които предпочитат да се насладават на дълги игрови маратони. Честотата на обновяване на екрана е цели 120 Hz, което предоставя бързо време за реакция и време за реакция от 1 ms.

LG OLED77C12LA е телевизор, който може да бъде оценен от най-големите фенове на това изкуство. Изключителен представител на марката от най-високо ниво, телевизорър може да се превърне в истинско бижу в центъра на всеки дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply