понеделник, юни 24

Телевизор LG 43NANO793NE, 43″ (108 см), Smart, 4K Ultra HD, LED – калейдескоп на цветовете

43 инчовият LG 43NANO793NE е като своеобразен калейдескоп на цветовете, който ще ви потопи в RGB цветовото пространство и с прецизността на лупа, ще ви разкрие всеки детайл с максимална чистота. А наночастиците от своя страна допълнително изчистват цветовете, филтрирайки матовите такива и увеличавайки RGB спектъра.

LG 43NANO793NE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Целият този NanoCell TV цветови разкош е гарниран с истинска 4К разделителна способност за още по-ясно и реалистично изживяване.

Този максимум на технологично изпълнение се поддържа от четириядрен процесор 4K, който е ангажиран както с премахване излишния съраунд шум, грижейки се до вас да достигне рафинирана звукова честотност за автентично звучене, така и за създаването на по-динамични цветове, яркост и контраст, обработвайки изображенията с ниска разделителна способност с цел повишаване качество на възпроизвеждане близко до това на 4К.

NanoCell TV създава истинско кино изживяване благодарение на оптимизираните картина, звук, кристални цветове и силният контраст, който създава Nano Black.

LG 43NANO793NE ще ви предложи изобилие от възможности за развлечения. Netflix e на достъп разстояние, с опция да ви предложи най-добрите филми, сериали, шоу програми, спортни събития, с качество на световно ниво.

С FILMMAKER MODE™ светът на сюжета оживява, предлагайки наслада от спазване кинематографичните стандарти, благодарение на процесорът, който регулира автоматично картината, смекчавайки движението за по-реалистично изживяване.

В комбинация с надграждане на основните HDR формати HDR 10 Pro и HLG Pro, ефектът уау  картина е гарантиран.

Гейм профила също е придружен от реална подобрена графика, за които се грижат  HDMI 2.1 и HgiG, Low Input lag – синхронизаторът на вашите усещания със сцените в реално време за неподправен гейм експирианс.

Звукът на LG 43NANO793NE също е на изключително високо ниво, като качеството на 2.0-канален звук  се вдига до по-богат 4.0  виртуален звук. Свържете два Bluetooth високоговорителя и се потопете в магията на съраунд ефектите.

LG 43NANO793NE

Животът с LG Nano става още по-приятен с магическото  дистанционно Magic Remote и гласовите асистенти Alexa built in, Google assistant built in, Siri и супер смарт LG AI ThinQ, разбира се, благодарение на който ще можете да управлявате и контралирате домашната си IoT екосистема само с едно гласово нареждане.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply