неделя, май 26

LG 43UP75003LF, 43″ (108 см), Smart, 4K Ultra HD, LED – телевизор, който ще ви изненада

Точно когато си мислихме, че еволюционният ход на домашната техника е достигнала своя пик  по отношение на усъвършенстване на фунцкии и характеристики в 4К телевизорите и няма накъде още да се развива, производителите разбиват този мит и отново доказват с LG 43UP75003LF, че иновациите  и подобряването са доживотна мисия.

LG 43UP75003LF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

В LG 43UP75003LF, 43″ голямата изненада се крие в HLG функцията, която със сигурност ще промени представите ви за качествено изображение и определено не е за изпускане.

Какво е HLG?

HLG HDR – хибриден лог-гама с висок динамичен диапазон. HLG е версия на HDR, пригодена за излъчване на програми на живо – по ефира, кабел или чрез сателит. Разработен от японската NHK и британската BBC, с много рекламна помощ от LG, HLG дава възможността да гледате HDR програми на живо с превъзходно качество на излъчванията. Цветовете са по-реалистични и интензивни, като излъчват 10-битова дълбочина с диапазон на яркост от 1000 нита.

Определено този 43 инчов LG 43UP75003LF ще успяее  да спечели доверието и оправдае очакванията ви, благодарение на четири пъти по-голямата акуратност на пикселите,  които LG UHD TV предлага, за разлика от FULL HD.

HDR формата дава възможност за показване на милиони повече цветове с по-добри контрастни нива и повишена яркост докато гледате любими режисьорски шедьоври, които ще оживеят пред вас с FILMMAKER MODE™, който изключва плавността на движението, запазвайки оригиналните съотношения на екрана, цветовете и кадровите скорости.

Не може да подминем и оптимизаторът за игри, успешно партниращ си с HDR графика за по-добра динамика на движенията и опция за сменяне на жанрове FPS, RPG, RTS. HGiG профила вдига левъла на емоциите с обещание за поредна гейм победа.

LG 43UP75003LF

Отличната картина върви с отличен звук. За това удоволствие се грижи аудио технологията  Clear Voice III , AI Sound , AI Acoustic Tuning ,Bluetooth Surround Ready.

Процесорът е α5 AI Processor 4K, който със своята смарт-интуитивна функционалност отстранява не само излишния шум за по-добро звуково изпълнение, но и вдига качеството на изображенията с кристална чистота и яркост от 2К на 4К.

Със слим дизайн, 108 см диагаонал на дисплея, LG 43UP75003LF ще ви спечели от пръв поглед.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply