понеделник, юни 24

Кафеавтомат Krups Picto Arabica EA811010 – за приготвяне на наистина силно и горещо еспресо

Пред Вас стои една стилна, но мощна машина, точно такава, каквато трябва да бъде всяка една чаша черно кафе!

С кафеавтомат Krups Picto Arabica EA811010 можете да се наслаждавате на ароматно кафе, тонизиращо еспресо или силно еспресо за подходящо начало на всеки динамичен и натоварен ден. В отделен контейнер, монтиран на гърба на уреда можете да добавяте ръчно доза мляко, ако предпочитате да пиете любимата си напитка с добавка, вместо чиста. Машината се зарежда със зърна, като притежава 3 скорости на смилане, според индивидуалните Ви предпочитания, за това дали искате да усещате кафето наситено или фино мляно и нежно.

Krups Picto Arabica EA811010

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Три нива на загряване на температурата на водата! Нагласете на умерена, силна или много силна степен на завиране на водата, за да получите кафето си точно такова, каквото го обичате, съответно – слабо, силно или много силно. Мощността от 1450 W и 15 bar налягане на помпата ще се справят с изискванията Ви, въпреки нежния дизайн. А, що се отнася до външния вид на кафеавтомат Krups Picto Arabica EA811010, то той е стилно черен на цвят, с пластмасов корпус и метална мелачка. В комплекта с автомата получавате още Мелница, Подвижна тава, Сваляем резервоар за вода и Поставка за чаши.

Капацитетът на водния резервоар на Krups Picto Arabica EA811010 е 1.7 литра, а този на контейнера за побиране на кафе – 260 гр.

Krups Picto Arabica EA811010 ще Ви алармира, когато напитката Ви е готова чрез Индикатор на светлина. Ще можете дори да регулирате височината на двете дюзи, според размерите на Вашия сервиз от чаши. Максималната височина на побиране на чашата е 10.5cм.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply