неделя, май 26

Кафеавтомат Philips Seria 4300 EP4349/70 – за приготвяне на 8 различни напитки

Кафеавтомат Philips Seria 4300 EP4349/70 е една необикновена машина за приготвяне на кафе и не само! От нея можете да получите осем на брой различни напитки, сред които: Кафе, Еспресо, Капучино, Лате макиато, Гореща вода, Лате Ристрето, Млечна пяна, Крем кафе или Кафе Американо.

Philips Seria 4300 EP4349/70

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Зареждането на машината става чрез цели кафени зърна, в отделение с капацитет от 250гр. В последствие машината сама се справя с меленето на зърната, като използва 12 различни нива и скорости. За приготвянето на Вашите любими напитки Philips Seria 4300 EP4349/70 ще се погрижи чрез три различни температурни нива, за да може максимално да се доближи до индивидуалните Ви предпочитания и това дали обичате кафето си умерено, горещо или много горещо. Само истинските професионалисти като Philips Seria 4300 EP4349/70 знаят, че за приготвянето на истинско еспресо или капучино е нужно водата да загрее до максимално висока температура. Така че, може да се каже, че с този кафеавтомат ще пиете кафе направено по-точния начин.

На сензорния екран на челото на автомата, пред Вас ще се изписват всички текущи настройки и процеси на работа. Това ще улесни направата на кафето Ви и ще направи този ритуал още по-приятен и по-любим. Друго е, когато притежавате съвременна технология в дома си и всеки ден имате достъп да се възползвате от нейните възможности. А, като споменахме възможности, нека изредим и всички останали удобства, които Philips Seria 4300 EP4349/70 притежава, и които са всъщност едни от най-търсените новости на пазара в наши дни. Кафе автоматът разполага с Подвижен съд за мазнина / течности, чрез който ще успявате да поддържате машината и плота около нея в чист и приветлив вид, а Подвижният контейтер за мляко ще Ви доставя постоянното удоволствие ръчно да добавите мляко към напитката си, ако предпочитате да я пиете с добавка.

Philips Seria 4300 EP4349/70 е черна на цвят и освен със стилен дизайн, бележи своята производителност с много висока мощност от 1500W и 15 бара налягане на помпата. Капацитет на водния резервоар от 1.8 литра, и този за побиране на мляко от 0.265мл. Максималната височина на чашата, която можете да поставите под машината е 15см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply