сряда, юли 24

Кафеавтомат Krups Espresseria Automatic EA8108 – може да произведе пет вида напитки

С автоматичния кафеавтомат Krups Espresseria Automatic EA8108 ще можете да се наслаждавате на любимата си напитка сутрин след сутрин и ден след ден. Krups Espresseria Automatic EA8108 може да приготви за Вас: Кафе, Еспресо, Дълго еспресо, Капучино или Гореща вода за следобедния чай. В допълнителен резервоар монтиран на гърба на машината ще можете ръчно да добавите мляко, ако предпочитате да пиете напитката с добавка.

Захранването става с кафе на зърна, като в последствие машината използва три различни степени на смилането им, както и три различни температури за завиране на водата, според личните Ви предпочитания и това дали обичате кафето умерено, горещо или много горещо.

Krups Espresseria Automatic EA8108

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Krups Espresseria Automatic EA8108 е с метален корпус и метална мелачка, черна на цвят и много мощна с 1450 W и 15 bar налягане на помпата. Капацитетът на водния резервоар е 1.7литра, а този на побиране на кафе е от 260гр.

Krups Espresseria Automatic EA8108 разполага с две дюзи за приготвяне на кафе, като трябва да знаете, че това е единствената марка кафеавтомати, чиито дюзи са разположени в центъра на системата thermoblock, с цел да се предотврати загубата на топлина. Няма нужда да направите една или две чаши кафе преди да получите напитката с перфектната температура. Благодарение на подобренията, Krups Espresseria Automatic EA8108 гарантира точно количество кафе в отделението за извличане, без значение качеството на използваните зърна.

Този кафеавтомат използва някои от най-модерните и съвременни иновативни функции и технологии, чрез които сутрините Ви и правенето на кафе ще се превърнат във Ваш любим ритуал. Противокапкова система ще предпази плота и ваничката под машината чисти, без остатъци от засъхнало и прокапало кафе. Автоматичното изключване ще се погрижи само да изключи работния режим на машината, дори когато не сте наблизо, за да го извършите ръчно. Машината сама анализира достигнатата температура на загряване на водата и се самоизключва, когато достигне върховата точна на прегряване.

Krups Espresseria Automatic EA8108

Технологията за Автоматично почистване ще Ви избави от много неприятни моменти по почистване на филтъра и корпуса на машината. Тази технология се справя сама с прекомерното натрупване на влага по вътрешността, за да предотврати образуването на неприятни миризми, плесен или мухъл. Освен по-малко грижи по почистването, това Ви гарантира и дълъг експлоатационен срок на годност, защото така машината и филтърът ще се запазят за дълго време.

Размерите на Krups Espresseria Automatic EA8108 са както следва: широчина – 36.5см, дълбочина – 36см, височина – 32см, с дължина на кабела  – 1.3 метра, за да можете успешно да я монтирате на най-удобното за Вас място.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply