вторник, февруари 27

Пералня със сушилня Hotpoint RDD1175238KDVJEU – с програма защитаваща от алергии

Hotpoint е британска марка домакински уреди, която предлага широка гама от различни видове перални машини, дори съдомиялни, сушилни за дрехи, фурни за вграждане, хладилници и др. Компанията е създадена през 1911г, като навлиза на британския пазар през 1920г.

Предлагаме на Вашето внимание пералня със сушилня Hotpoint RDD1175238KDVJEU.  Ще Ви запознаем с основните характеристики на продукта.

Hotpoint RDD1175238KDVJEU

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Пералнята е със стандартно монтиране. Има налична сушилня, с капацитет 7кг. Моделът не е slim, което означава, че е със стандартна ширина. С предно зареждане е и може да обслужва до 5 човека. Капацитетът на зареждане на едно изпиране е 11кг сухо пране. Скоростта на въртене е 1600 оборота в минута. Нивото на шум при центрофугирането е 83dB, малко по-шумна от обикновената прахосмукачка. Кухината е изградена от метал. Люкът е с ляво отваряне. Контролният панел е механичен.

Сега ще се спрем на енергийната ефективност на пералнята. Този модел е клас D според най-новите европейски разпоредби. По отношение на изсушаването е клас Е. Всичко това се явява на фона на висок клас А при центрофугирането. За 100 измивания консумацията на енергия е 414 kWh.

С цел защита има допълнително изплакване и функция за Анти източване. Моторът е инверторен.

Има 4 програми: Steam refresh, Анти-петна, Анти-Алергии и Ултра деликатно.

Steam Refresh осигурява специален цикъл за освежаване на дрехите без нужда от пълно изпиране. Цикълът отнема само 20 минути, като парата прониква дълбоко в тъканите, което ги прави леко влажни, намалявайки гънките за по-лесно гладене.

Анти-петна програмата се осъществява благодарение на безчетковия инверторен мотор, който осъществява различни движения на барабана в протичането на една програма. Всяко движение е специфично проектирано да третира различни петна. Така петната се премахват от прането само с едно изпиране.

Анти-Алергии  програмата осигурява пълно измиване на миещия препарат от тъканите, за сметка на двойно изплакване в увеличен обем вода. По този начин цялото Ви семейство ще бъде предпазено от алергии и алергични пристъпи. Програмата е особено подходяща за семейства с малки деца, възрастни хора или хора с алергии.

Hotpoint RDD1175238KDVJEU

Ултра деликатно пране е програма за особено деликатни тъкани. Добре би било дрехите да се обърнат с вътрешната страна навън.

EKO програмата продължава 9ч и 50мин. При нея се спестява основно електроенергия, а почистването на дрехите остава безкомпромисно.

Високият клас А на центрофугирането и програмата против петна, дават предимство пред другите модели, които осигуряват тези функции, но за по-високи цени на продуктите.

Размери: Дълбочината – 61см, широчина – 60см, височината – 85см. Теглото на пералнята е 73,4кг. Дължината на кабела е – 1,2 метра.

Този модел е в черен цвят.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply