петък, юни 14

Пералня Bosch WAN28162BY – изключително тиха дори по време на центрофугиране

Обичате да се забавлявате през свободното си време, но то не е твърде много? Възможно ли е да се заредите с положителни емоции, да отпочинете и в същото време да изперете, да сготвите и други?

Възможно е и отговорът е прост! На помощ идва пералня Bosch WAN28162BY.

Bosch WAN28162BY

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Нейните ползи са:

  • Тази пералня е стандартна с предно зареждане;
  • Теглото, което можете да поставите в нея и тя ще изпере е 7кг. Така, тя става подходяща за семейства от три до четири човека;
  • Отваря се от лявата страна;
  • Максималното центрофугиране е със скорост 1400 оборота в минута и тих шум от 75db при центрофугирането, 52db при пране. Точно това е необходимо да вземате предвид при закупуването на този вид пералня, а именно по-високата скорост на центрофугиране и почти сухи дрехи след прането;
  • Тъч скрийн контролен панел;
  • Пералнята е оборудвана с EcoSilence Drive, ActiveWater, AntiVibration технологии и като функции Reload, Speed Perfect и TimeDelay;
  • Енергиен клас Годишният разход на енергия е от 157 kWh и годишният разход на вода от 9020 литра.

Тази стандартна пералня е оборудвана с технологии, като EcoSilence, технологии Drive, ActiveWater и AntiVibration. Отличава се с перфектни режими на пране и гаранции за идеално почистване, както за деликатно, така и за ежедневно пране.

Пералнята има стандартни форми и размер, поради което може да се постави навсякъде, където е удобно за Вас и семейството Ви. Капацитетът и е 7кг. Специалният й дизайн с AntiVibration форма блокира силните вибрации и високия шум, особено при центрофугиране. Пералнята е изключително безшумна и с ниски децибели на звук. Така не пречи на Вашата почивка и релаксиране с кафе в ръка, в уютната Ви кухня или седнали до масичка с книга в ръка до перално помещение. Класическата й визия, позволява да се проследява процеса на пране, през цялото време, от така наречения илюминатор – стъклото на вратата.

Режимите на пране са икономични и позволяват голям обем от сухи дрехи, заредени през деня или вечер късно. Отложеният старт или така наречено ,,нощно пране’’, пести електроенергия и вода. Продължителността на ECO програмата е 3ч и 20мин. Кратките програми са твърде необходими и атрактивни и дрехите излизат почти сухи. Бързата програма е с продължителност от 30мин. Можете да използвате функциите на пералнята само за изпиране, без центрофуга. Така ще получите Вашите дрехи още по-бързо от очакваното. Програмата без центрофуга се препоръчва за фини дрехи.

Най-атрактивни и ползвани от всяко домакинство са програмите за деликатно пране – завеси, покривки или ефирни дамски шалове. Също така и специфични дрехи от вълна, кашмир или други. Стандартната програма е памук, цветно или бяло пране. Също и синтетични материи, като спортни екипи и други синтетични дрехи за излизане и вкъщи. Акустична сигнализация в края на всяка програма ще Ви уведомява, когато е време да извадите прането.

Bosch WAN28162BY

Вградени защити: Система за откриване на остатъчна пяна по дрехите и тъканите; Електронна система за баланс и сигнализиране при дисбаланс на уреда; Flood protection – система предпазваща дома Ви от протичане и наводнение; Заключване за деца.

Размери: дълбочина – 55см, широчина – 59.8см, височина – 84.8см. Тегло – 70.25кг. Дължина на кабела – 1.6м.

Цвят: бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply