петък, юни 14

Пералня Beko WUV9726XBA – притежава най-устойчивия ProSmart инверторен мотор

Пералня Beko WUV9726XBA e отлично допълнение към всеки един дом. Тя е с елегантен дизайн в антрацитен цвят, който ще си подхожда цветово във всяко помещение. Също така, тя разполага с енергоспестяващ режим на работа и с 15 различни програми.

Beko WUV9726XBA е пералня, която е позната с нисък ценови клас. Това обаче се промени с новата им линия продукти – Premium line и тази пералня е част от нея. Самият дизайн е елегантен, а големият люк придава допълнителен ефект и акцент. Отваря се с удобна дръжка наляво. Големият диаметър Ви дава спокойствие, че дори да сложите повече дрехи, те ще си останат на мястото.

Beko WUV9726XBA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Уредът е със стандартни размери – 84 х 60 х 55. Това го прави подходящ дори и за малки помещения, така че да пасне навсякъде в дома Ви. Максималното тегло, което може да побере барабанът е 9 кг, а най-високата ѝ скорост на въртене е 1400 оборота. Това е напълно достатъчно, за да изперете всички дрехи на Вашето семейството.

Нивото на шум е сравнително ниско – 75 dB при центрофугиране. Моделът разполага и с инверторен мотор ProSmart, който ще Ви осигури редица предимства още с първото използване – енергийна ефективност, която си проличава и в сметките за електроенергия. Контролът на скоростта, вибрациите и електролитните емисии, помагат за още по-нисък шум.

Контролният панел също е разположен на удобно място на LCD екран с електронно управление, както и удобни бутони, с които да изберете желаната програма за пране или функция. Чрез въртящия се селектор можете да изберете желаната програма, а чрез панела да настроите пералнята за пускане, контрол на температурата и други полезни опции.

Като модерен модел пералня Beko WUV9726XBA разполага с няколко полезни функции:

  • AquaFusion – спестява количеството перилен препарат ;
  • Optisense – регулиране на консумацията с помощта на 4 сензора ;
  • AddXtra – дава възможност да добавите още дрехи, след старта на основния цикъл;
  • Aquawave – осигурява движението на прането и намалява намачкването на дрехите след изпирането;
  • SteamCure – използва пара за омекотяване на упорити и дори засъхнали петна. Освобождава се от дъното на барабана на пералнята точно преди да започне цикълът на пране. По този начин се осъществява ефективна предварителна обработка на петната. Подобна на нея е технологията Prewash с разликата, че за предварителното третиране се използва вода и перилен препарат;
  • AntiCrease – функция против гънки. Осигурява приблизително 120 минути периодично въртене на дрехите в незагрят въздух в края на цикъла за намаляване на бръчките;
  • Pet Hair Removal – за всички стопани на домашни любимци, които знаят как е трудно да бъдат премахнати полепналите косми от козината на животните по дрехите. Тази функция умее да ги премахва успешно;
  • ChlidLock – заключване на контролното табло. По този начин няма да се притеснявате, че децата случайно могат да променят програмите или да отворят самата пералня.

Сред различните програми за пране се срещат такива като: Памук, Изплакване, Синтетика, Ризи, Завивки/Бельо, Outdoor/Sports, Woollens/HandWash, Dark Care/Jeans, StainExper,t Gentlecare, Еко 40-60, Xpress/Super Xpress, Центрофугиране и източване и Hygiene+ със SteamCure™ настроен автоматично. С всяка една от тях ще можете да изперете конкретните дрехи и да не се притеснявате от увреждане на тъканите. При температура от 70 градуса ще можете да включите и опцията за почистване на резервоара, което Ви помага да поддържате допълнителна хигиена. Функцията DrumClean ще Ви помага в почистването на вътрешността на барабана. Продължителността на Еко програмата е 3ч и 48мин.

Beko WUV9726XBA

А, ако всичко това не Ви стига, чрез приложение HomeWhiz за интелигентен дом, разработено от Beko, ще можете да свалите още допълнителни програми и ,,умни” настройки. Ще можете да свържете всички Ваши други интелигентни уреди и други смарт устройства към Вашето мобилно устройство, което ще Ви позволи да ги контролирате и наблюдавате отвсякъде, дори когато сте на разстояние и извън дома (Remote Control). С Beko WUV9726XBA получавате толкова много умни начини да направим живота по-добър!

Определено можем да кажем, че това е един премиум продукт, който се отличава с елегантен дизайн и отлична цена. В бъдеще ще намали разходите Ви за електроенергия (енергийната ефективност е А+++), но и за вода. Определено от марката са се постарали да задоволят всичките Ви очаквания, колкото и високи да са те.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply