четвъртък, юни 13

Star-Light 43DM6700 – 43 инчов бюджетен телевизор

Star-Light 43DM6700 е телевизор направен за тези, които търсят модерна телевизия, но и за тези, които са склонни да отделят по-малка сума.

Star-Light 43DM6700 има диагонал на екрана 109 см (или 43 инча). Благодарение на това и компактните си размери, той става подходящ за всяка стая – както за всекидневна, така и за спалня. Телевизорът тежи едва 9 кг, тънък е и спокойно може да бъде поставен на стойка.

Star-Light 40DM6700

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Външният му вид е изчистен, в тъмен нюанс (черен цвят). Рамките около екрана са изключително тънки, като изключение прави долната част, която е малко по-одебелена, за да се постави логото на компанията. Краченцата на телевизора са лесни за монтаж и придават стабилност.

Телевизорът е оборудван с Android 9.0 операционна система. Тя се захранва благодарение на процесор и като цяло работата с него се усеща плавно. Капацитетът за съхранение, предоставен от производителя е 8 GB. Така че всеки един, който пожелае може да си осигури лесен достъп до Google Play приложенията и да инсталира всякакви игри, социални мрежи или стрийминг платформи.

Отдено на това, телевизорът пристига в комплект със стандартните и добре познати платформи за видео споделяне – YouTube, Netflix, HBO Go. За тези, които предпочитат да излъчват видео съдържание директно от смартфоните си, производителят се е постарал да предостави подходяща опция. Благодарение на вградения Chromecast ще може да достъпвате бързо до най-ценните си спомени.

За качеството на картината се грижи Full HD система с резолюция от 1920 х 1080 пиксела. Като малък минус отчитаме, че телевизорът не разполага с технология HDR 10. Но пък LED технологията е напълно достатъчна, за да възпроизведе качествена картина на наистина високо ниво.

Star-Light 40DM6700

Относно свързаността – телевизорът предлага всички необходими портове като HDMI, RJ-45, Cl+ slot, USB, AV, RF, S/PDIF, както и Wi-Fi и Bluetooth.

Всъщност непретенциознният Star-Light 43DM6700 е една изключително приятна изненада. Със своята функционалност, компактност и стойност, това е един телевизор подходящ за всяко семейство, което иска да получи приятно изживяване на скромна цена.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply