сряда, юли 24

Heinner HF-H2206SE++: Компактен и Ефективен Хладилник за Малки Домове

Създайте уют и функционалност във вашата кухня с Heinner HF-H2206SE++, един стилен и практичен хладилник с две врати, идеален за малки домове и студентски общежития. С компактни размери и ефективни функции, този модел е съчетание на изящество и удобство.

Проектиран за Малки Пространства: С обем от 206 литра, Heinner HF-H2206SE++ предлага достатъчно място за съхранение на вашите храни, докато запазва компактните си размери. Този модел е идеален за студентски стаи, малки апартаменти и офиси, където пространството е ограничено.

Хладилник с 2 врати Heinner HF-H2206SE++, 206 л, Клас Е, LED осветление, 3 стъклени рафта, H 143 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергоспестяващ и Ефективен: С клас Е на енергийна ефективност, Heinner HF-H2206SE++ е икономичен избор, който помага за намаляване на енергийните разходи. LED осветлението не само подчертава вътрешния дизайн, но и е по-екологично и дълготрайно от стандартните луминисцентни лампи.

Организация и Функционалност: Този хладилник разполага с три стъклени рафта, които предоставят оптимална организация на вашите продукти. Всеки рафт е регулируем и може да бъде преместен, за да се създаде по-голямо пространство за по-големи предмети.

Стилен Дизайн за Всяка Кухня: Сребристото покритие на Heinner HF-H2206SE++ придава елегантност и стил на вашата кухня. Независимо от дизайна на интериора, този хладилник се вписва хармонично и се превръща във функционална и декоративна част от пространството.

Heinner HF-H2206SE++ е идеалният избор за тези, които ценят практичността, ефективността и стила. Този хладилник е снабден с функции, които правят организацията и съхранението на храни удобни, докато компактните му размери го правят перфектно решение за малки домове и офиси.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply