четвъртък, юли 25

Daewoo DTS-240MFW: Компактен и Практичен Хладилник за Малки Пространства

Създайте перфектната организация на вашите храни с Daewoo DTS-240MFW, един компактен и функционален хладилник с две врати, който е идеален избор за малки домове и офиси. Съчетавайки стил и практичност, този модел предоставя оптимален обем и удобство за съхранение на вашите продукти.

Простор за Организация: С обем от 235 литра, Daewoo DTS-240MFW е идеалният партньор за семейства и индивидуалисти, които ценят практичността. Разполагайки с рафтове за бутилки и регулируеми полици, този хладилник позволява оптимално разпределение на храните ви.

Хладилник с 2 врати Daewoo DTS-240MFW, 235 л, Механично управление, Реверсивни врати, Клас F, Рафт за бутилки, H 159 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Механично Управление и Реверсивни Врати: Механичното управление на този хладилник го прави изключително лесен за настройка и контрол. Реверсивните врати предоставят възможност за отваряне вляво или вдясно, което улеснява поставянето му във всяко пространство.

Енергоефективност и Стил: С клас F на енергийна ефективност, Daewoo DTS-240MFW е икономичен избор за домакинства, които ценят намалената консумация на енергия. Бялото покритие му придава светлина и стил, което го прави подходящ за всяка кухня.

Практичен и Стилен: Независимо дали сте в малко жилище или търсите удобен хладилник за офиса,  DTS-240MFW е решението. С компактни размери и удобство на разполагане, този модел е пригоден за разнообразни нужди.

Daewoo DTS-240MFW е практичен и стилен избор за всички, които търсят компактен, функционален и икономичен хладилник. Този модел предоставя оптимален обем за съхранение и опция за организация на вашите храни, докато бялото покритие му го прави подходящ за всеки интериор.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply