четвъртък, май 23

Heinner HF-V240F+: Компактен и Практичен Хладилник с Интелигентни Функции

Създайте уют и удобство във вашата кухня с Heinner HF-V240F+, един стилен и ефективен хладилник с две врати, предназначен за малки домове и офиси. Този модел предлага интелигентни функции и простор за съхранение, като същевременно спестява енергия и допринася за организацията на вашия живот.

Просторност и Организация: С обем от 240 литра, Heinner HF-V240F+ е идеалният баланс между простор и компактност. С две врати и различни отделения, този хладилник ви предоставя възможността да организирате храните си по начин, който ви удобства. Разположението на рафтовете и отделенията е планирано така, че да предостави оптимален достъп и видимост на вашите продукти.

Хладилник с 2 врати Heinner HF-V240F+, 240 л, Клас F, less frost, Механичен контрол, Регулируем термостат, LED осветление, H 160 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергоспестяващ и Екологичен: С клас F на енергийна ефективност, Heinner HF-V240F+ е икономичен избор за вашата кухня. Технологията Less Frost спомага за намаляване на образуването на лед вътре във фризера, което подобрява ефективността на устройството и намалява консумацията на енергия.

Прецизен Контрол и LED Осветление: Механичният контрол на термостата ви позволява да регулирате температурата според вашите нужди. LED осветлението вътре в устройството не само осигурява ярка и равномерна подсветка, но и е по-ефективно и дълготрайно.

Дискретен Дизайн за Всяка Кухня: С бялото си покритие, Heinner HF-V240F+ е дискретен и се слива хармонично с всяка кухненска обстановка. Независимо дали сте създали съвременна или класическа атмосфера, този хладилник ще допълни и подчерта дизайна ви.

Heinner HF-V240F+ представлява комбинация от функционалност, стил и интелигентни решения. Този хладилник не само улеснява съхранението на храните, но и спомага за намаляване на енергийните разходи, като същевременно добавя стил и изящество във вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply