сряда, април 24

Heinner HC-V336E++ – хладилник с Less Frost технология

Вече е напълно задължително, при закупуването на хладилник, той да разполага с технология, предотвратяваща лесното замръзване. Heinner HC-V336E++ не прави изключение от това правило.

Frost Less не е най-добрата технология на пазара, но ако трябва да бъдем обективни, е напълно достатъчна. Системата работи добре, предотвратява създаването на нежелан лед по вътрешността на Heinner HC-V336E++, както и по продуктите. Всичко в хладилника се запазва за максимален срок от време.

В комплект с регулируемия термостат, всеки потребител ще е способен сам да следи и контролира температурата и начина на съхранениен а продуктите. Допълнителен плюс на този хладилник е и контролът на влажността, който е поставен в отделението за плодове и зеленчуци. Т.е. в зависимост от това какъв зеленчук съхранявате, може да увеличавате, съответно да намалявате влажността. Heinner HC-V336E++ ще се погрижи да доставя толкова влажност, колкото е необходима за съхранението им.

Heinner HC-V336E++

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Корпусът на хладилника е покрит от бяла оцветена, неръждаема стомана. Вратите са плоски, а теглото му е само 64 кг. Вътрешнсотта на хладилника се осветява от LED светлина, като същият е разделен с 4 бр. рафтове и 3 бр. на вратата. Фризерът съответно е разделен на 3 отделения. Всичките прегради са направени от добре закалено стъкло, лесно за вадене и удобно за почистване. Във фризера има две поставки за лед, а в хладилника има и поставка за яйца.

Размерите са 59.5 х 65 х 186 см, а хладилникът се захранва от 240 V. Годишната консумация на ток е сведена до минумиум – 240 kWh, а енергийният му клас е A++.

И сега най-важното: нетният обем на Heinner HC-V336E++ е цели 336 литра. Той е разпределен съответно 230 литра за хладилника и 106 литра за фризера. Едно пространство, подходящо за по-големи (или по-лакоми) домакинства.

Heinner HC-V336E++

В заключение ще кажем, че това е един обикновен хладилник, който обаче може да свърши достатъчно добра работа. Обемът е наистина много, а цена под 700 лв. е напълно приемлива.

За повече информация може да натиснете бутона отдолу:

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply