сряда, април 24

Стилният хладилник на Heinner HC-V336XE++

Сребристите представители на марката изглеждат далеч по-добре от скучно белите хладилници. Днес ще направим ревю на Heinner HC-V336XE++.

Външният вид на този хладилник е значително по-добър от други представители на марката. Сребристият цвят на Heinner HC-V336XE++. Този цвят може да бъде сравняван с доста по-наложените марки на пазара като Самсунг, Беко и други.

Корпусът е семпъл, без нищо излишно. Вратите са плоски реверсивни, а вътрешността се осветява от LED светлина.

Heinner HC-V336XE++

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Размерите на хладилника са 59,5 х 65 х 186 см и тежни само 64 кг. Захранването е 240 волтово, а годивната енергийна консумация е едва 240 kWh.

Механичен терморегулатор се грижи за това температурата да бъде целогодишно подходяща, а добре познатата ситема Frost Less, спомага продуктите да бъдат запазени качествени за максимално дълъг период от време. Системата спомага и за равномерното охлаждане във всички краища на хладилника, без значение разположението на продуктите.

Нетният обем е 336 литра – наистина огромен.

Фризерът е с капацитет 106 литра и капацитет на замразяване 4.5 литра. Разделен е на три отделения, най-долното от които е най-голямо. Във него има две поставки за лед.

Хладилникът е с капацитет 230 литра, разделен от три рафта и едно отделение за зеленчуци. Вратата също е разделена на 3 отделения, а на най-горното отделение има поставка за яйца.  Отделението за зеленчуци има и контрол на влажността, което може да бъде регулирано в зависимост от съдържанието му.

Всичко е направено от закалено стъкло, което се вади лесно и може да бъде почистено и с обикновен парцал.

Heinner HC-V336XE++

Heinner HC-V336XE++ е с изключително ниско ниво на шум – 39 dB. Това прави хладилника на практика незабележим. Енергийният клас е А++, а додишната консумация е едва 240 kWh. 

В заключение ще кажем, че това е хладилник, който не е нито най-добрия, нито най-красивия в своя клас. Но Heinner HC-V336XE++ е достатъчно здрав, достатъчно надежден, за да бъде верен помощник на домакинството ви.

За повече информация, цена и детайли относно поръчката, може да натиснете бутона отдолу.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply