четвъртък, юни 13

Хладилник нисък клас от Heinner HC-V286F+

Като че ли Heinner успя да се намести трайно, при хладилниците нисък и среден клас. Моделът, който ще ви представим днес Heinner HC-V286F+ е класически представител на марката.

От производителя отново са заложили на безинтересния бял цвят. По външната страна на хладилника няма дисплей, а фризерът се намира под него. Вратите реверсивни, плоски – подходящи за вграждане. Отварят се лесно, а при затварянето правят добър вакуум. Монтирането на хладилника е стандартно, не се изисква нещо необичайно. Теглото му е изключително леко, което го прави лесно подвижен дори от сам човек. Heinner HC-V286F+ тежи само 52 кг.

Въпреки това размерите му остават стандартни 54 х 59,5 х 180 см. Подходящи са за всяка кухня, без значение от размерите. Нетният обем се запазва 286 литра, като той е разпределен между 202 литра хладилника и 84 литра за фризера.

Heinner HC-V286F+

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Рафтовете в хладилника са 3 на брой и 4 на вратата. Разпределени са равномерно и са изградени от подсилено стъкло. Някои от отделенията имат опция за преместване, което може да отвори допълнително пространство. Отделението за зеленчуци и плодове е достатъчно широко, за да съхрани максимален брой от тях. На вратата на хладилника има и поставка за яйца.

Фризерът традиционно е разделен на 3 отделения, едно от които е малко по-голямо. Капацитетът на замразяване е 4 кг. А в най-горното отделение се намира и поставка за лед.

Heinner HC-V286F+

Системата Frost Less работи добре. Тя е създадена от компанията, за да предпазва вътрешността на хладилника от замръзване при промяна на температурата. Това води до повишение на времето, през което продуктите се запазват свежи. Вътрешността на хладилника се осветява от LED светлина, а с регулируемия термостат може да променяте желаните от вас градуси.

Хладилникът се захранва от 230 V,  а годишната му консумация е едва 264 kWh. Heinner HC-V286F+ е с енергиен клас А+, което го прави един изключително икономичен хладилник.

Най-големият плюс на този хладилник е неговата цена. Той може да набъде намерен за малко под 600 лева, като доставката е дори безплатна. Повече информация, може да намерите на бутона отдолу:

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply