четвъртък, ноември 30

Hansa ZIM667ELH: Превъзходна Съдомиялна с Голям Капацитет и Множество Опции

Вграждането на съдомиялна във вашата кухня е интелигентен ход, който комбинира удобство и икономия на време. Hansa ZIM667ELH е перфектен избор за семейства и хора, които харесват готвенето и не искат да прекарват часове в кухнята, след като приключи вкусният обяд или вечеря.

Съдомиялна за вграждане Hansa ZIM667ELH, 14 комплекта, 7 програми, Клас C, 60 см, Бял

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Просторен и Голям Капацитет: Със своите 14 комплекта капацитет, тази съдомиялна предоставя множество място за вашите съдове и прибори. Независимо дали приготвяте празничен обяд или просто искате да измитите съдовете от ежедневното хранене, Hansa ZIM667ELH ще ви осигури нужния капацитет.

Широка Гама Опции за Програмиране: Седемте програми ви дават възможност да изберете точния режим за всяка ситуация. Без значение дали имате нужда от ежедневно почистване или интензивно измиване, тази съдомиялна има подходяща програма.

Енергийно Ефективна: Hansa ZIM667ELH се отличава с клас “C” за енергийна ефективност, който показва, че можете да намалите разходите си за вода и електроенергия. Така поддържате почистотата на съдовете си, но в същото време правите нещо положително за околната среда.

Лесно Зареждане: Зареждането на съдовете става бързо и лесно благодарение на интелигентната организация на вътрешното пространство. Не само ще подредите съдовете по оптимален начин, но и ще ги вземете без усилие, след като процесът приключи.

Практични Опции за Контрол: Hansa ZIM667ELH разполага с интуитивен контролен панел, който прави избора на желаната програма и настройките лесен и удобен.

Съдомиялната машина Hansa ZIM667ELH е перфектно решение за големи семейства и хора, които обичат да готвят и хапват заедно с приятели и роднини. Този модел предоставя всичко, което е необходимо за бързо, ефективно и икономично почистване на съдовете ви.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply