събота, април 13

Hansa ZIM655H: Идеалната Съдомиялна за Вашата Кухня

Когато идва време да оборудвате кухнята си с нови уреди, съдомиялната машина заема особено важно място. В тази област изборът трябва да бъде мислен и обмислен, тъй като това е уред, който ви спестява време и труд всеки ден. Hansa ZIM655H е модел, който съчетава удобство, функционалност и икономия на енергия.

Съдомиялна за вграждане Hansa ZIM655H, 12 комплекта, 5 програми, Клас E, 60 см, Бял

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Голям Капацитет: Със своите 12 комплекта капацитет, Hansa ZIM655H предлага достатъчно пространство, за да побере съдовете и приборите на цялото ви семейство след яденето. Това означава, че няма да се налага да зареждате машината често и ще спестите време и енергия.

Пет Програми за Пране: С петте различни програми за измиване, този модел ви позволява да изберете най-подходящия за всяка ситуация. Имате възможност да изберете интензивно измиване за посуда с засъхнали замърсявания, както и по-нежна програма за чувствителни чаши и прибори.

Икономична и Екологична: Hansa ZIM655H има енергиен клас “E”, който ясно посочва, че уредът е ефективен както по отношение на енергопотребление, така и на водна консумация. Това означава, че не само ще спестите пари на вашата сметка, но и ще намалите негативния си екологичен отпечатък.

Лесно Управление: Уредът разполага с интуитивен контролен панел, който ви позволява да настройвате и стартирате програмите лесно и удобно. Така ще можете бързо да се справите с горските отмивания след обед или вечеря.

Бял и Класически Дизайн: Hansa ZIM655H идва в бял цвят и с класически дизайн, който лесно се вписва във всяка кухня. Този модел не само ще ви помогне със съдовете, но и ще добави стил към интериора на вашата кухня.

Hansa ZIM655H е перфектният избор, ако търсите икономична, функционална и надеждна съдомиялна машина. Тя е създадена, за да улесни ежедневните ви задачи и да поддържа съдовете ви перфектно чисти и санитарни.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply