сряда, юли 24

Hansa ZIM656PH: Превъзходна Съдомиялна с Простор и Производителност

Съдомиялните станаха неизменна част от нашия дом и ни предлагат бързо и ефективно почистване на съдовете след вкусното ни обядане или вечеря. Hansa ZIM656PH представлява иновативно решение за по-голям комфорт и улеснение на готвенето, като в същото време спестява вода и електроенергия.

Съдомиялна за вграждане Hansa ZIM656PH, 12 комплекта, 6 програми, Клас D, 60 см, Бял

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Простор и Капацитет: С 12 комплекта капацитет, тази съдомиялна е идеална за средни семейства и хора, които често приемат гости у дома. Вътрешното пространство е добре организирано и предлага разнообразни възможности за зареждане.

Богат Избор от Програми: За да удовлетвори разнообразни нужди, Hansa ZIM656PH разполага с шест различни програми, включително ежедневен цикъл, екологичен режим и интензивен цикъл. Това ви позволява да изберете точния режим за всяка ситуация.

Ефективна и Икономична: Съдомиялната Hansa ZIM656PH се отличава с клас “D” за енергийна ефективност, което е гаранция, че ще намалите разходите си за вода и електроенергия. Така не само поддържате почистотата, но и сте приятно изненадани от сметките си.

Лесно и Бързо Зареждане: С удобното зареждане отпред, вече няма нужда да се навеждате или огъвате, за да заредите и извадите съдовете. Това означава по-малко физическо напрежение и по-голям комфорт.

Практични Контроли: Hansa ZIM656PH е оборудвана с интуитивен контролен панел, който прави настройката на съдомиялната лесна и удобна. Просто изберете желаната програма и натиснете старт.

Съдомиялната машина Hansa ZIM656PH предлага изключителна комбинация от производителност, ефективност и удобство. Независимо дали сте семейство или самостоятелен домакин, този модел ще ви осигури перфектно чисти съдове с минимални усилия.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply