четвъртък, юли 25

Hansa ZIM669ELH: Вашият Помощник за Идеално Чисти Съдове

Съдомиялната машина Hansa ZIM669ELH е истинска звезда във вашата кухня. С капацитет от 14 комплекта и 9 програми за измиване, тя е напълно оборудвана да се справи с всички вашите нужди по отношение на почистването на съдове и прибори. Независимо дали сте семейство или просто обичате да приготвяте храна и често използвате много съдове, тази съдомиялна машина ще ви улесни и ще направи времето ви по-ценно.

Съдомиялна за вграждане Hansa ZIM669ELH, 14 комплекта, 9 програми, Клас C, 60 см, Бял

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Огромен Капацитет: С капацитет от 14 комплекта, тази съдомиялна машина предоставя обилно пространство за вашата посуда, включително тенджери, тави, чинии, чаши и прибори. Това означава, че няма да се налага да измивате съдове ръчно почти никога.

9 Програми за Измиване: Зависимо от степента на замърсяване и видът съдове, които използвате, можете да изберете от 9 различни програми за измиване. Включете интензивния цикъл, за да премахнете трудни замърсявания след голяма вечеря, или лекия цикъл за чувствителни чаши и прибори.

Клас “C” за Енергийна Ефективност: Съдомиялната машина Hansa ZIM669ELH е оценена с енергиен клас “C”, който я прави икономична и екологично по-устойчива. Ще спестите енергия и вода, като същевременно осигурявате перфектно чисти съдове.

Лесно Управление: С контролен панел, който е интуитивен и лесен за разбиране, управлението на съдомиялната машина никога не е било по-лесно. Програмирайте и стартирайте циклите с няколко докосвания, така че да можете да се насладите на свободното си време.

Бял Класически Дизайн: Съдомиялната машина Hansa ZIM669ELH е в бял цвят с класически дизайн, който се вписва и допълва всяка кухня. Тя не само ще ви помогне със съдовете, но и ще добави стил и елегантност към вашия интериор.

Hansa ZIM669ELH е надежден и издръжлив помощник в борбата ви с мръсните съдове. С нея ще можете да се наслаждавате на чистота и блясък без усилие.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply