четвъртък, май 23

Климатик Samsung Cebu AR09TXFYAWKNEU – с автоматичен контрол и регулиране на температурата

Ако до този момент не сте избрали идеалния климатик за Вашата стая, то тук може да приключи Вашето търсене. Климатик Samsung Cebu AR09TXFYAWKNEU е специално създаден да работи в синхрон с индивидуалните предпочитания на своите потребители, и това успява да постигне чрез интелигентната технология AI Auto Comfort. Технологията следи непрекъснато температурата в стаята и се самонастройва и оптимизира към повишаване или намаляване, така че градусите в стаята винаги да бъдат точно такива, каквито предварително сте задали. Без претопляне или преохлаждане – с климатик Samsung Cebu всичко е точно и перфектно балансирано.

Samsung Cebu AR09TXFYAWKNEU

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Устройството е с капацитет 9000 BTU за охлаждане и  11 000 BTU за затопляне. Препоръчителна зона на покритие от около 25 кв.м. Минимална температура на охлаждане от -10°С и максимална температура на отопление от +24°С.

Благодарение на тази инверторна технология, работеща с един от най-иновативните последно усъвършенствани компресор Digital inverter BLDC, можете да настройвате скоростта на вентилатора на климатика в 4 различни степени. Но не само! Освен за отопление и охлаждане можете да използвате този интелигентен уред за вентилация и пречистване на въздуха, както и за премахване на излишната влага от помещението. Уредът може спокойно да замести закупуването на скъп влагоабсорбатор със своите умения за отстраняване на 1 литър влага за един работен час. Климатик Samsung Cebu притежава още специални режими на работа за Климатизация на въздуха и Вентилатор.

Samsung Cebu AR09TXFYAWKNEU

И всичко това ще Ви излезе изключително изгодно. Измерванията на уреда доказват неговата енергийна ефективност при охлаждане от клас А++ и енергийната му ефективност от клас А+ при отопление.

Климатик Samsung Cebu AR09TXFYAWKNEU притежава още специални функции като:

  • Таймер за настройка на отложен старт или отложено изключване;
  • Auto Restart при спиране и последващо възстановяване на електрическото захранване;
  • Режим Auto за автоматичен контрол и регулиране на температурата;
  • Режим ЕСО за забавена работа на компресора с цел икономична работа;
  • Режим Good Sleep, подходящ за нощно време, който поддържа оптимални градуси в стаята, без риск от претопляне, престудяване или изсушаване на въздуха;
  • Fast Cooling – за ултра бързо охлаждане на стаята само за няколко минути;
  • Режим Quiet – тих режим грижещ се за Вашата почивка, работа или сън;
  • Контрол на въздушния поток нагоре и надолу;
  • Ръчно управление на въздушния поток наляво и надясно.

Определено Samsung Cebu AR09TXFYAWKNEU може да работи в унисон с Вашите високи критерии и да ги изпълнява точно и лоялно. Изграден от множество сензори, можете да бъдете сигурни, че това е идеалният климатик за Вашите индивидуални нужди и предпочитания.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply