четвъртък, юли 25

Electrolux EW7WP361S – Превъзходна пералня със сушилня за безупречни резултати

В света на модерната домакинска техника, Electrolux EW7WP361S се откроява като висококачествена пералня със сушилня, която ще преобрази начина, по който се грижите за вашите дрехи. Със своите иновативни функции и изключителна производителност, тази пералня съчетава перфектното пране и сушене, предлагайки ви безупречни резултати във всяко едно пране.

Производителност на високо ниво: Electrolux EW7WP361S разполага с капацитет от 10 кг за пране и 6 кг за сушене, което ви дава възможността да поставите големи количества дрехи в една процедура. Със своите 1600 оборота в минута, пералнята осигурява бързо и ефективно пране, като гарантира отстраняването на петна и поддържа качеството на дрехите.

Интелигентни функции за грижа: Electrolux EW7WP361S е оборудвана с иновативната технология DualCare, която ви позволява да избирате отделно програми за пране и сушене, в зависимост от нуждите на всяка дреха. Това ви дава възможността да поддържате оптимално състояние на всеки материал и да ги грижите със специалността, която заслужават. Освен това, функцията SensiCare използва напредничави сензори, за да определи точното време на пране и сушене, осигурявайки нежна и ефективна грижа за всеки вид тъкан.

Пералня със сушилня Electrolux EW7WP361S, Пране 10 кг, Сушене 6 кг, 1600 об./мин., Клас А, Инверторен мотор, DualCare, SensiCare, SteamCare, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Перфектно гладки и свежи дрехи: С функцията SteamCare, Electrolux EW7WP361S предлага парно пране, което помага за освежаване и изглаждане на дрехите. Това е идеалното решение за моменти, когато искате бързо да освежите дрехи, които не изискват пълно пране. Парата прониква във влакната на материала, премахвайки неприятни миризми и изглаждайки бръчките.

Енергийно ефективна и удобна за употреба: Electrolux EW7WP361S е класифицирана в клас А за енергийна ефективност, което я прави икономична и приятелска към околната среда. Инверторният мотор осигурява по-ниска консумация на енергия и по-тиха работа на пералнята. Със своя LCD дисплей и лесни за използване контроли, тази пералня със сушилня прави процеса на пране и сушене удобен и интуитивен.

Заключение: Electrolux EW7WP361S е пералня със сушилня, която ще ви осигури перфектни резултати при грижа за вашите дрехи. Нейните иновативни функции, висока производителност и лесна употреба я правят отличен избор за съвременния дом. С тази пералня със сушилня Electrolux, вие получавате не само безупречно чисти и свежи дрехи, но и удобство, ефективност и грижа за тях в дългосрочен план.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply