сряда, април 24

Electrolux EW7WO349S – Интелигентна пералня със сушилня за перфектна грижа за вашите дрехи

Electrolux EW7WO349S е пералня със сушилня, която се отличава с иновативни функции и впечатляваща производителност. Тя е проектирана да предостави на потребителите най-добрата грижа за техните дрехи, като комбинира перфектното пране и сушене в едно устройство. Със своите многофункционални възможности и умни технологии, тази пералня със сушилня е идеалният избор за модерния дом.

Превъзходна производителност: Electrolux EW7WO349S разполага с капацитет от 9 кг за пране и 5 кг за сушене, което ви позволява да перете и сушите големи количества дрехи едновременно. Със своите 1400 оборота в минута, пералнята осигурява ефективно пране, като премахва петна и замърсявания и запазва качеството на вашите дрехи.

Интелигентни функции за грижа: EW7WO349S е снабдена с иновативната технология DualCare, която ви позволява да избирате отделни програми за пране и сушене, в зависимост от нуждите на всяка дреха. Това ви дава възможността да поддържате оптималното състояние на различните материали и да ги грижите със специална внимателност. С функцията SteamCare, пералнята използва пара, за да освежи и изглади дрехите, което е изключително полезно при дрехи, които не изискват пълно пране.

Пералня със сушилня Electrolux EW7WO349S, Пране 9 кг, Сушене 5 кг, 1400 об./мин., Клас A, Инверторен мотор, DualCare, SteamCare, FreshScent, TimeManager, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

FreshScent – свеж аромат за вашите дрехи: Една от най-интересните функции на Electrolux EW7WO349S е FreshScent. Това е функция, която внедрява свеж аромат във вашите дрехи по време на сушенето. Специалният ароматизатор се добавя към цикъла на сушене и оставя приятен и дълготраен аромат на вашите дрехи. Така можете да се насладите на свежест и приятен мирис с всеки цикъл на сушене.

Умни функции за удобство и ефективност: Electrolux EW7WO349S разполага със система TimeManager, която ви дава възможността да регулирате времето за пране и сушене според вашите нужди. Това ви позволява да спестите време и енергия, като адаптирате програмите според количеството и типа на дрехите. С инверторния си мотор, пералнята работи тихо и енергоспестяващо, осигурявайки по-дълъг живот на устройството.

Заключение: Electrolux EW7WO349S е пералня със сушилня, която комбинира висока производителност, интелигентни функции и удобство. Със своите разнообразни програми, иновативни технологии и внимателна грижа за дрехите, тя предлага перфектно пране и сушене за вашите нужди. Независимо дали става въпрос за големи семейни пранета или бързо освежаване на дрехи, Electrolux EW7WO349S е надежден и ефективен избор за домакинството ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply