четвъртък, април 18

Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI – Пълно пране и грижа за вашите дрехи

Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI е пералня за вграждане, която ще ви даде възможността да се грижите за вашите дрехи с максимално качество и ефективност. Със своите високотехнологични функции и стилно излъчване, тази пералня е създадена, за да ви осигури перфектно пране във всяка ситуация.

Превъзходна производителност: Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI разполага с капацитет от 8 кг, което ви дава достатъчно пространство, за да поставите големи количества дрехи в едно пране. Със своите 1400 оборота в минута, тази пералня осигурява бързо и ефективно пране, като осигурява отлични резултати при отстраняването на петна и поддържа качеството на вашите дрехи.

Иновативни функции за перфектна грижа: Electrolux EW7F348SI разполага със системата TimeManager, която ви позволява да регулирате времето на цикъла на пране според вашите нужди. Това ви дава контрол и гъвкавост в оптимизирането на времето и енергията, използвани за всяко пране. С функцията SteamCare, пералнята предлага възможност за парно пране, което е идеално за освежаване и изглаждане на дрехите без да ги поставяте в пералнята.

Пералня за вграждане Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI, 8 кг, 1400 об.мин, TimeManager, SteamCare, Клас D, Бяла

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Качество и енергийна ефективност: С клас D за енергийна ефективност, Electrolux EW7F348SI осигурява оптимална грижа за вашите дрехи при минимална консумация на енергия. Това ви позволява да намалите разходите си за енергия, като същевременно осигурявате високо качество на прането. Пералнята също така е снабдена с технология за дозиране на препарати AutoDose, която автоматично дозира точното количество препарат за всяко пране, което не само гарантира оптимални резултати, но и намалява излишната консумация на препарати.

Стилен и функционален дизайн: Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI е създадена да се вписва перфектно във вашата вградена кухня. Нейният бял цвят придава стил и елегантност, а компактният й размер позволява лесно вграждане във вашия интериор. Със своя LCD дисплей, тази пералня предоставя лесна навигация и контрол на настройките.

Заключение: Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI е идеалният избор за тези, които търсят пералня за вграждане с висока производителност и иновативни функции за грижа за дрехите. Съчетавайки качество, енергийна ефективност и стилен дизайн, тази пералня ви предоставя перфектните резултати при пране и комфорт в ежедневието ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply