сряда, април 24

Slim Beko WUE7736X0 – Ефективност и удобство в компактен размер

Пералнята Slim Beko WUE7736X0 е идеалният избор за тези, които търсят пералня с компактни размери, но без да правят компромис с ефективността и функционалността. Със своя иновативен дизайн и разнообразие от полезни функции, тази пералня ще отговори на вашите изисквания за перфектно пране.

Компактен размер, голяма производителност: Със своите компактни размери и широчина от само 49 см, Slim Beko WUE7736X0 е идеална за малки домакинства или ограничени пространства. Въпреки това, пералнята предлага капацитет от 7 кг, който е достатъчен за почистване на средни количества дрехи. С висока скорост на въртене от 1400 оборота в минута, пералнята осигурява бързо изсъхване на дрехите след пране.

Пералня Slim Beko WUE7736X0, 7 кг, 1400 об/мин, Клас D, Инверторен мотор ProSmart, HomeWhiz Bluetooth, Hygiene+, AddXtra, SteamCure, Silent Tech, 49 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергийно ефективна и иновативна: Slim Beko WUE7736X0 притежава инверторен мотор ProSmart, който не само осигурява по-тиха работа, но и по-голяма енергийна ефективност и по-дълъг живот на уреда. С класификацията си A+++ в енергийна ефективност, пералнята помага да намалите енергийните си разходи, като в същото време спазва околната среда.

Интелигентни функции за по-добър резултат: Slim Beko WUE7736X0 разполага със система за дистанционно управление HomeWhiz, която ви позволява да контролирате пералнята чрез Bluetooth, използвайки вашия смартфон. Това ви дава възможността да избирате програми, да следите прогреса на прането и да получавате уведомления, когато цикълът на прането приключи.

Допълнителни функции за по-голямо удобство: Пералнята е оборудвана с функция Hygiene+, която използва пара, за да осигури по-добра хигиена и премахване на бактерии от дрехите. Функцията AddXtra позволява да добавяте дрехи дори след стартиране на цикъла на пране, а функцията SteamCure помага за изглаждане на дрехите и намаляване на бръчките.

Пералня Slim Beko WUE7736X0, 7 кг, 1400 об/мин, Клас D, Инверторен мотор ProSmart, HomeWhiz Bluetooth, Hygiene+, AddXtra, SteamCure, Silent Tech, 49 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Тиха и нежна работа: Slim Beko WUE7736X0 е оборудвана с технология Silent Tech, която намалява нивото на шума по време на работа на пералнята. Това е особено полезно, когато прането се извършва в близост до спалнята или в домакинства с малки деца.

Заключение: Slim Beko WUE7736X0 е пералня, която се отличава със своя компактен размер, но предлага висока ефективност и функционалност. С иновативни функции, като HomeWhiz дистанционно управление, Hygiene+ и SteamCure, тази пералня ще се погрижи за безупречно чисти дрехи и по-голямо удобство при прането. В допълнение, ниският шум при работа и енергийна ефективност я правят идеален избор за семейства с ограничено пространство и високи изисквания към пералнята.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply