четвъртък, юни 13

Beko B3WFU7922WB – Удобство и иновативни функции за перфектно пране

Пералнята Beko B3WFU7922WB е модерна и функционална пералня, предлагаща удобство и иновации, които ще направят процеса на пране по-ефективен и лесен. Снабдена с впечатляващи функции и голям капацитет от 9 кг, тази пералня е идеална за семейства с големи нужди от пране.

Ефективност и производителност: Beko B3WFU7922WB разполага с въртящ мотор ProSmart Inverter, който не само осигурява тиха работа и по-дълъг живот на пералнята, но също така намалява разходите за енергия. Със скорост на въртене от 1200 оборота в минута, пералнята гарантира ефективно пране и бързо изсъхване на дрехите.

Пералня Beko B3WFU7922WB, 9 кг, 1200 RPM, Клас C, ProSmart Inverter Motor, Recycled Tub, Hygiene +, SteamCure, HomeWhiz, AddXtra, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Иновативни функции за перфектни резултати: Beko B3WFU7922WB е оборудвана с редица иновативни функции, които гарантират перфектни резултати и по-голямо удобство. Функцията Hygiene+ използва пара, за да осигури по-високо ниво на хигиена и по-добро отстраняване на бактерии и алергени от дрехите. Със SteamCure функцията, пералнята предлага парен цикъл, който помага за изглаждане на дрехите и намаляване на бръчките.

Удобство и управление от разстояние: Beko B3WFU7922WB разполага с функция HomeWhiz, която ви позволява да контролирате пералнята чрез приложението на вашия смартфон. Това ви дава възможността да избирате програми, да следите прогреса на прането и да получавате уведомления за завършването на цикъла на пране, дори и когато не сте в близост до пералнята.

Пералня Beko B3WFU7922WB, 9 кг, 1200 RPM, Клас C, ProSmart Inverter Motor, Recycled Tub, Hygiene +, SteamCure, HomeWhiz, AddXtra, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Екологична осведоменост: Beko B3WFU7922WB е снабдена със система за рециклиране на водата, което помага да се намали разхода на вода и да се намали влиянието върху околната среда. Това е особено важно в днешно време, когато все повече потребители са насочени към екологично осведомените продукти.

Добавена гъвкавост: С функцията AddXtra, можете да добавите пропуснати дрехи или препарати по време на пране, дори и след стартиране на програмата. Това ви позволява да бъдете гъвкави и да се справяте с неочаквани промени в прането.

Заключение: Beko B3WFU7922WB е пералня, която съчетава в себе си удобство, иновации и екологична осведоменост. С впечатляващ капацитет, висока ефективност и функционални особености като Hygiene+, SteamCure, HomeWhiz и AddXtra, тази пералня ще отговори на всяка нужда за пране. Независимо дали става въпрос за почистване на големи количества дрехи или запазване на хигиената на вашето облекло, Beko B3WFU7922WB е надежден и удобен избор за вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply