четвъртък, юни 13

Beko B5WFT89415WW – Всичко, от което се нуждаете за перфектно пране

Пералнята Beko B5WFT89415WW е сред най-новите и иновативни модели на пазара, предлагащи широка гама от функции и възможности. Със своите впечатляващи характеристики и удобства, тази пералня е идеален избор за тези, които търсят перфектни резултати и удобство в едно.

Мощност и ефективност: Beko B5WFT89415WW разполага с капацитет от 9 кг, което ви позволява да перете големи количества дрехи наведнъж. С висока скорост на въртене от 1400 оборота в минута, пералнята гарантира бързо и ефективно отстраняване на влагата от дрехите, като резултатът са по-бързо изсъхване и по-малко време за гладене.

Пералня Beko B5WFT89415WW, 9 кг, 1400 rpm, Клас A, SteamTherapy, Recycled Tub, ProSmart Inverter Motor, Homewhiz through WiFi and Bluetooth, AddXtra, Remote Control, WiFi, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни функции за перфектни резултати: С функцията SteamTherapy, Beko B5WFT89415WW използва пара, за да проникне дълбоко в текстила и да отстранява дори най-упоритите замърсявания и неприятни миризми. Това осигурява не само чисти, но и свежи и хигиенично чисти дрехи. Рециклираната вана Recycled Tub помага за оптимално използване на вода и енергия, като в същото време допринася за опазването на околната среда.

Интелигентност и удобство: Пералнята е оборудвана с инверторен мотор ProSmart, който не само осигурява по-тиха работа, но и по-голяма ефективност и по-дълъг живот на уреда. С помощта на системата за дистанционно управление Homewhiz през Wi-Fi и Bluetooth, можете да контролирате пералнята от всяко място в дома си, използвайки смартфона си. Функцията AddXtra ви позволява да добавяте дрехи дори и по време на цикъла на пране, без да е необходимо да започвате отначало.

Пералня Beko B5WFT89415WW, 9 кг, 1400 rpm, Клас A, SteamTherapy, Recycled Tub, ProSmart Inverter Motor, Homewhiz through WiFi and Bluetooth, AddXtra, Remote Control, WiFi, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Свързаност и удобство: Beko B5WFT89415WW предлага и функция за свързаност чрез Wi-Fi, която ви позволява да контролирате пералнята дори и отдалечено, чрез мобилното си устройство. Това ви дава възможността да стартирате, спирате или контролирате прогреса на прането от всяко място, където имате интернет достъп.

Заключение: Beko B5WFT89415WW е пералня, която отговаря на всякакви изисквания за перфектно пране. Със своите иновативни функции, висока ефективност и удобство, тази пералня ви дава възможността да се наслаждавате на безупречно чисти дрехи с минимален труд и време. Без значение дали сте в дома си или извън него, Beko B5WFT89415WW е тук, за да ви помогне да постигнете перфектни резултати и да се наслаждавате на максимален комфорт при перане.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply