сряда, април 24

Beko WITC 7612 B0W – Пералня за Производително Пране с Удобство и Ефективност

Beko WITC 7612 B0W е пералня, проектирана да ви предложи оптимални възможности за пране на дрехи със съчетание от удобство и ефективност. Със своя капацитет за пране от 7 кг, тази пералня е идеалният избор за средни домакинства, които търсят надеждност и качество в ежедневната грижа за дрехите си.

Ефективно пране и технологични функции: Beko WITC 7612 B0W разполага с разнообразие от технологични функции, които осигуряват ефективно пране и оптимални резултати. Технологията AquaWave използва специално проектирани перки, които предоставят нежно пране и по-добро разпределение на водата. Това гарантира по-добро проникване на водата в тъканите и постигане на по-добри резултати на прането.

Пералня за вграждане Beko WITC 7612 B0W, 7 кг, 1200 об/мин, Клас C, Motor ProSmart Inverter, Silent Tech, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Разнообразие от програми и опции: С Beko WITC 7612 B0W можете да избирате от различни програми и опции, които се адаптират към различните видове дрехи и пране. Изберете програмата за чувствителни дрехи, когато искате да ги почистите с внимание, или програмата за бързо пране, когато имате спешна нужда от чисти дрехи в кратък срок. Допълнителните опции като предпране, отложен старт и интензивно пране ви позволяват да персонализирате процеса на пране според вашите нужди.

Удобство и удобни функции: Beko WITC 7612 B0W е снабдена с функции, които правят процеса на пране още по-удобен и лесен. С 15-минутната опция за бързо пране можете бързо и лесно да освежите леко замърсени дрехи. Функцията за отложен старт ви позволява да настроите пералнята да започне прането в по-удобно време, според вашите нужди и график. Вграденият дисплей и контролният панел правят навигацията и избора на програми бърз и лесен процес.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергийно ефективна: Beko WITC7612 B0W е икономична пералня, която ви помага да намалите разходите за енергия и вода. Свързана с енергиен клас А+++, тя е енергийно ефективна и намалява разходите на домакинството ви за електроенергия. Защитата от протичане на вода и автоматичното изключване при прекъсване на водоподаването осигуряват безопасност и спестяване на ресурси.

В заключение, Beko WITC 7612 B0W е пералня, която комбинира удобство, ефективност и разнообразие от функции, за да ви предложи надеждни резултати при пране на вашите дрехи. С енергийната си ефективност и иновативните технологии тя е идеалният избор за модерния дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply