четвъртък, юни 13

Beko B5DFT59447W – Ултрафункционална Пералня и Сушилня за Перфектна Грижа за Дрехите Ви

Beko B5DFT59447W е удивително ултрафункционална пералня и сушилня, създадена да предостави перфектна грижа за вашите дрехи. Съчетавайки две важни функции в един уред, това е идеалното решение за домакинства, които ценят удобството и искат да спестят пространство в своя дом.

Капацитет за пране и сушене: Beko B5DFT59447W разполага с голям капацитет за пране и сушене, което ви позволява да перете и сушите по-големи количества дрехи в една операция. С капацитет за пране от 9 кг и капацитет за сушене от 6 кг, тази пералня и сушилня се справя с по-големи бельо с лекота, осигурявайки ви удобство и ефективност.

Пералня със сушилня Beko B5DFT59447W, Пране 9 кг, Сушене 6 кг, 1400 RPM, Клас C, HomeWhiz, AddXtra, SteamCure, ProSmart Inverter Motor, AquaWave, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Разнообразие от програми и функции: Beko B5DFT59447W разполага с различни програми и функции, които се адаптират към различните видове дрехи и нужди. От програми за деликатни дрехи до интензивни програми за по-замърсени платове, можете да изберете точния цикъл за оптимално пране и сушене. Функциите на отложен старт и бързо пране ви дават възможността да пранете и сушите дрехи според вашите предпочитания и график.

Технологии за перфектни резултати: Beko B5DFT59447W използва иновативни технологии, които гарантират перфектни резултати и оптимална грижа за вашите дрехи. Технологията AquaWave осигурява нежно пране, като по-добро разпределение на водата за постигане на по-добри резултати. Технологията Heat Pump осигурява ефективно и икономично сушене на дрехите ви, като намалява разхода на енергия.

Пералня със сушилня Beko B5DFT59447W, Пране 9 кг, Сушене 6 кг, 1400 RPM, Клас C, HomeWhiz, AddXtra, SteamCure, ProSmart Inverter Motor, AquaWave, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Удобство и лесна употреба: Beko B5DFT59447W е създадена с мисъл за удобство и лесна употреба. Ясният и интуитивен контролен панел ви позволява да изберете желаните програми и настройки с лекота. Функцията за самоочистване на сушилнята ви осигурява по-добра хигиена и дълготрайна ефективност на уреда.

В заключение, Beko B5DFT59447W е пералня и сушилня, която предлага изключително удобство, ефективност и грижа за вашите дрехи. Съчетавайки пералнята и сушилнята в един уред, тя е идеалният избор за домакинства, които искат да спестят пространство и да получат перфектни резултати при пране и сушене.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply