сряда, юли 24

Beko HITV8736B0HT – Интелигентна Пералня с Напредничави Технологии

Beko HITV8736B0HT е пералня, която съчетава иновативни технологии със стилния дизайн и ефективността на Beko. Тази пералня притежава впечатляващ капацитет за пране от 8 кг и обороти до 1400 в минута, осигурявайки висококачествено пране на вашите дрехи. Но Beko HITV8736B0HT не се отличава само с производителността си – тя разполага с напреднали функции и интелигентни технологии, които направят прането по-удобно и ефективно от всякога.

Технологии за перфектни резултати: Beko HITV8736B0HT разполага с иновативни технологии, които гарантират перфектни резултати при прането. Технологията AquaTech осигурява по-ефективно разпределение на водата, като осигурява дълбоко проникване в текстила и постига по-добро изпиране на прах и мръсотия. Системата AquaFusion събира и използва останалата препарат за пране, което води до по-икономична употреба на препаратите и по-добра защита на околната среда.

Пералня със сушилня за вграждане Beko HITV8736B0HT, Пране 8 кг, Сушене 5 кг, 1400 rpm, Клас C, Display digital, Мотор ProSmart Inverter, HomeWhiz, Bluetooth, DrumClean, Steam, ChildLock, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни функции за улеснение: Beko HITV8736B0HT разполага с интелигентни функции, които улесняват вашия живот и ви предлагат персонализирани опции. Функцията SteamCure използва пара, за да освежи и изглади дрехите, намалявайки нуждата от гладене. С функцията Wash&Wear можете да изперете и изсушите дрехи за кратко време, без да губите качество. И функцията HomeWhiz ви позволява да контролирате пералнята от всяко място чрез мобилно приложение.

Дизайн и удобство: Beko HITV8736B0HT не само е технически напреднала, но и предлага стилен дизайн и удобство на потребителя. С LED дисплей и бутони на допир, управлението на пералнята е интуитивно и лесно. Интериорът на барабана е проектиран да бъде деликатен към текстила, предпазвайки го от наранявания и протривания. Също така, пералнята разполага със система за самопочистване на барабана, която го предпазва от натрупване на котлен камък и препарати.

Пералня със сушилня за вграждане Beko HITV8736B0HT, Пране 8 кг, Сушене 5 кг, 1400 rpm, Клас C, Display digital, Мотор ProSmart Inverter, HomeWhiz, Bluetooth, DrumClean, Steam, ChildLock, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Заключение: Beko HITV8736B0HT е пералня, която предлага не само впечатляващи технически характеристики, но и интелигентни функции, които правят прането по-лесно и ефективно. С технологиите AquaTech и AquaFusion, пералнята осигурява изключителни резултати при пране, като същевременно е и икономична към околната среда. Интелигентните функции и удобствата на дизайна правят Beko HITV8736B0HT изборът номер едно за тези, които ценят качество, ефективност и иновации в пералните машини.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply