вторник, ноември 28

Модерен и надежден хладилни с фризер – Beko RDNE505E30DZMN

Beko RDNE505E30DZMN е хладилник, който съчетава в себе си мощност и производителност със свръхтих инверторен мотор.

Beko RDNE505E30DZMN – каквото и да кажем за този хладилник ще бъде малко. Но в долните редове, ще се опитаме да посочим най-важните характеристики.

Например – EverFresh+ технологията е идеална за тези, които възприемат здравословния начин на живот и обичат да консумират пресни плодове и зеленчуци. Сега те могат да бъдат поставени в специално отделение, което ще ги поддържа свежи до 3 пъти по-дълго време. Влажността в отделението се контролира посредством вентилационни отвори, кондензът е сведен до минимум, както и температурните вариации са намалени на максимум.

Beko RDNE505E30DZMN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Технологията за двойно охлаждане NeoFrost. Чрез Active Dual Cooling и No Frost, Beko RDNE505E30DZMN осигурява най-добрите условия за съхранение. Охлаждането се постига посредством вентилирани въздушни потоци, които действат независимо в 2 отделения. Тази технология предотвратява смесването на миризми и помага за равномерно разпределение на влажността. Температурата на хладилника се възстановява максимално бързо, след отварянето му.

Компресорът ProSmart Inverter осигурява изключително тиха работа при най-високите стандарти за енергийна ефективност. Технологично проектирани, за да се възползват от максимална издръжливост, хладилниците оборудвани с този компресор, предлагат 10 годишна гаранция на ProSmart.

Като говорим за шум – този хладилник отделя едва 39 dB. Недоловим е за обикновено ухо, а консумацията му на ток е едва 306 kWh годишно!

Хладилникът разполага и с дозатор за вода. Той е ергономично интегриран във вратата на хладилника, като мястото за съхранение на вратата се запазва същото. За да пести енергия, уредът разполага с функция Vacantion mode.

The safety glass shelves are resistant up to 25 kg and ideally compartmentalize the available space.

Настройката на Beko RDNE505E30DZMN се осъществява чрез тъч дислпей, а безопасните рафтове в хладилника са устойчиви до 25 кг, като могат да бъдат лесно вадени за преаранжиране на наличното пространство.

Като говорим за пространство – то е наистина огромно. Хладилникът разполага с нетен обем от 343 литра, а фризера с обем от 103 литра.

Това е един изключително добър хладилник. Функционалностите му са изключително много и само потребител, който го е закупил и използвал достатъчно дълъг период от време, може да спомене всичките му предимства. Това е уред, който ще Ви служи дълги години, без да забележите някаква необходимост от по-специално внимание. Той ще се погрижи за вашите продукти!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply