понеделник, март 4

Heinner HSBS-441NFXF+ – двукрилен хладилник Side by Side

Heinner HSBS-441NFXF+ e перфектния избор, ако искате голям хладилник на добра цена.

Heinner HSBS-441NFXF+ става все по-популярен, може би защото пазарът е повлиян от американските филми и двукрилите хладилници, които ни показват. Дизайнът на този представител заедно със сребристата повърхност идеално може да се впише във всеки дом.

Heinner HSBS-441NFXF+

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Големият LCD дисплей, заедно с първокласния електронен тъч контрол заместват класическите бутони, които остават назад в миналото. Всеки потребител само с едно докосване, може да достигне до: промяна на температурата, функция за супер замразяване, функция за супер охлаждане, ECO модул, ваканционен режим, предупредителни индикатори за неизправност, сигнал за отворена врата и много други функционалности.

С натискане на някои от бутоните може да достъпвате до най-различни функционалности, като за тези от Вас, които имат малки деца, е предвидена възможността за програма Child Lock. Така децата могат да играят близо до устройството, без да се налага да бъдат постоянно наблюдавани.

За още по-голяма функционалност Heinner HSBS-441NFXF+ е проектиран като с два независими един от друг блокове (фризер и хладилник) с един по-голям компресор. Хладилното отделение и фризерът са разположени едно до друго, вертикално, напълно отделени, всеки със собствена врата за достъп.

Мощният компресор е снабден със соленоиден клапан, позволяващ независимата им работа. Така този уред става идеален за големи семейства с различни вкусови предпочитания.

Този модел има технология за пълно охлаждане No Frost, както на хладилника така и на фризера. Технологията предотвратява натрупването на лед, поддържайки нисък разход на енергия. Чрез нея хладилното отделение поддържа перфектен микроклимат за вашите продукти, позволявайки им да се запазят свежи за по-дълъг период.

Heinner HSBS-441NFXF+

В допълнение този хладилник е оборудван с Multi Airflow технология, базирана на многопосочни въздушни потоци. Те поддържат постоянна температура и влажност, а превключвателите спират вентилатора, когато вратата на хладилника се отвори.

С максимален капацитет от 428 литра, разделен съответно 264 литра за хладилника и 164 литра за фризера, хладилникът е подходящ за по-големи домакинства.

Единствното, което трябва да съобразите преди закупуването му, са неговите размери. Това е наистина огромен хладилник и той пасва само на по-големи кухни. Въпреки това Енергийният му клас е А+, а годишната консумация на ток 360 kWh. Горещо препоръчваме на всичко по-големи семейства.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply