понеделник, юни 24

Heinner HF-205F+ – ново предложение за компактен хладилник с фризер

Heinner HF-205F+ е хладилник с фризер, изключително удобен поради компактните си размери и ниската консумация на ток.

Heinner HF-205F+ е хладилник, който е подходящ за по-малки домакинства. Препоръчваме използването му и за хора, които разполагат с вили или къщи извън града. Компактните му размери го правят подходящ за използване във всички стаи или кухни с по-малка квадратура.

Heinner HF-205F+

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Какво имаме предвид. Височината на хладилника е едва 143.4 см. Ширината от своя страна е само 55 см, а дълбочината 54.2 см. Изключително компактният хладилник е повдигнат на четири краченца. По този начин той е лесен за пренос, преплъзване и почистване под него.

Въпреки това капацитетът на Heinner HF-205F+ е достатъчно голям за побере всички необходими продукти за домакинството Ви. Хладилникът разполага с нетен обем от 165 литра. Реверсивните врати, отварящи се на дясно разполагат с три отделения, а вътрешността на хладилника има 3 рафта и отделение за зеленчуци.

Рафтовете работят добре с приплъзване. Лесно се вадят и почистват – по този начин ще предотвратите натрупването на нежелани миризми. Отделението за зеленчуци е наистина голямо, а в него може да съхранявате и млечни продукти. Поставка за яйца и поставка за бутилки пристигат в комплект с хладилника.

Heinner HF-205F+

Heinner HF-205F+ разполага с автоматично размразяване и възможност за ръчен контрол на температурата във вътрешността му. Фризерът на този уред е с капацитет от 41 литра, като в него има 1 бр. рафт. При наличието на по-големи замразени продукти (като торта например), рафтът може да бъде изваден, за да усвоите целия капацитет на фризера.

Шумът на този уред е 40 dB – като това са максималните параметри в режим на размразяване. Енергийният клас, с който разполага Heinner HF-205F+е А+, а съобразно най-новите европейски разпоредби Клас F.

С годишна консумация на ток от 221 kWh, този компактен уред е подходящ за по-малки домакинства или за хора, разполагащи с къщи извън града. Изключително удобен е и цената му е повече от добра.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply