четвъртък, юни 13

Хладилник с фризер Beko RCNA406E40DZWN – Neo Frost система за двойно охлаждане

Ако Ви е писнало от стария Ви хладилник и лошите му навици за бавно или неравномерно охлаждане, ако Ви се налага да затваряте вратите на стаите, за да не Ви събужда шумът от компресора, може би е време да смените Вашия хладилник с нов, достоен за модерната епоха, в която живеем. Beko RCNA406E40DZWN е помислил за всички тези аспекти и Ви предлага комбинацията от хладилник с фризер с мощна Neo Frost система за двойно охлаждане. Системата осигурява най-добри условия за съхранение на хранителните продукти чрез две отделни вентилирани въздушни течения, разпределени еднакво, както в хладилника, така и във фризера.

Beko RCNA406E40DZWN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този специален охлаждащ принцип се грижи за правилното и ефикасно съхранение на плодовете и зеленчуците, като постоянно поддържа оптимални нива на влажност. Технологията симулира естествените условия в природата и по този начин плодовете и зеленчуците издържат по-дълго време в отделението, запазвайки максимална част от витамините си, макар и отдавна откъснати от своя корен.

Нека започнем с външния дизайн на уреда. Beko RCNA406E40DZWN е в снежно бял цвят, вписващ се във всеки светъл и свеж интериор. Снабден е с дозатор за студена вода за Вашите летни коктейли. В горната част е разположен контролният панел, който е със съвременен тъч контрол. От контролния панел можете да коригирате Вашите предпочитания за охлаждане на храната, както и да задавате различни охлаждащи режими, включително икономичния режим Ваканция, който ще поддържа продуктите свежи за дългото време, в което отсъствате от дома.

Сега да продължим с интериора. Там ще можете да се насладите на голямо нетно пространство на хладилната част от 253 литра, удобно разпределено в 3 големи рафта от закалено стъкло и още 5 рафта на вратата. Във вътрешността ще намерите също така: отделение за зеленчуци & плодове, поставка за яйца и поставка за бутилки. А, ако трябва да съхраните нещо по-обемисто и високо, спокойно можете да регулирате височината на всеки от рафтовете. LED лампа ще осветя Вашето търсене през цялото време, като своевременно с това няма да харчи почти никакво електричество, заради енергоспестяващия и икономичен принцип чрез който работи.

Beko RCNA406E40DZWN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Интелигентна система ще Ви уведомява, ако случайно забравите вратата на хладилника отворена или я задържите по-продължително време, в което се създава потенциален риск от промяна на вътрешната температура. Освен това самата врата на хладилника е реверсивна, тоест можете да променяте нейното разположение и посока на отваряне, спрямо Вашите лични предпочитания или спрямо разпределението на останалите мебели и уреди в помещението.

Нетният обем на фризера е 109 литра, отново разпределен в три големи и широки отделения, като в първото от тях можете да се възползвате от иновативната функция ,,Бързо замразяване”, когато не искате да прекъсвате хладилната верига на току-що напазаруваните замразени продукти. Капацитетът за замразяване за 24ч е 6кг.

Beko RCNA406E40DZWN размери: височина – 202.5см, широчина – 59.5см и дълбочина – 67см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply