сряда, април 24

Хладилник с фризер Samsung RB38A6B1DCE/EF – елегантен, уникален и с персонализиран дизайн

Създайте елегантно и уникално кухненско пространство с дизайна BeSpoke на хладилник с фризер Samsung RB38A6B1DCE/EF, чийто екстериор може да бъде персонализиран изцяло по Ваш вкус и предпочитания. Този комбиниран хладилник се предлага в разнообразна гама от материали и текстури на външния панел: сатенирано стъкло, гладко стъкло, чисто стъкло, метал или стоманен метал. Вариациите на материалите можете да комбинирате с различни цветове. Възможностите за цвят на вратата включват черно чисто стъкло, бяло чисто стъкло, бежово, небесно синьо, лавандула, черен метал или сребрист метал, като тук сме избрали да Ви представим варианта на уреда в бежово.

Samsung RB38A6B1DCE/EF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Освен това вратите на модела са реверсивни и можете лесно да промените техния монтаж и това дали да се отварят на дясно или наляво, спрямо подредбата на кухненския Ви интериор.

Samsung RB38A6B1DCE/EF е комбиниран хладилник с фризер, като общият му капацитет е 390 литра. Вътрешността на хладилната част включва четири броя вътрешни рафта от закалено стъкло и още четири броя рафтове на вратата. Във вътрешността ще намерите също удобно отделение за плодове и зеленчуци, както и поставка за яйца. Пространството във фризера е разпределено в три големи и удобни чекмеджета с капацитет на замразяване 8кг за 24 часа.

Уредът използва системата за охлаждане No Frost, изявена с един брой компресор и непрекъснато подпомагана от изключително интелигентната технология All-Around Cooling, която се грижи за правилното и равномерно разпределение на хладния въздух до всеки продукт и до всеки ъгъл на уреда. Управлението на охладителната система, както и на цялата функционалност на уреда се изпълнява от съвременен цифров инверторен мотор.

Samsung RB38A6B1DCE/EF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Благодарение на Digital Inverter този комбиниран хладилник може да се похвали с много ниска акустика по време на работа, изразена в скромните 35dB. Освен това мощността и високата производителност на Digital Inverter ще улесняват Вашето ежедневие чрез екстремните функции за Бързо замразяване и Бързо охлаждане, а годишната енергийна консумация на уреда е само 211kWh, с което попада в Class D на енергийна ефективност спрямо най-новите европейски разпоредби.

Интелигентна система ще сигнализира при по-продължително задържане на вратата отворена, с което се създава потенциален риск за промяна на вътрешната температура и на температурата на продуктите. През цялото време вътрешна LED светлина ще осветява продуктите Ви и ще Ви улеснява в намирането и подредбата им, дори през нощта.

Размери: височина – 203см, широчина – 59.5см, дълбочина – 65.8см. Тегло – 79кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply