четвъртък, април 18

Сушилня Samsung DV90TA240AE/LE – реверсивен люк подходящ за всеки интериор

Samsung DV90TA240AE/LE е сушилня с термопомпа, предназначена за стандартно монтиране и с предно зареждане. Предлага щедър капацитет от 9кг за сушене на пране, като може да го обработи с 14 различни програми, заедно с 3 нива на сушене, спрямо изискванията на различните материи.

Samsung DV90TA240AE/LE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Бързо и лесно регулирайте посоката на отваряне на реверсивния люк според Вашите предпочитания и начин на обзавеждане. Настройте го да се отваря наляво или го преместете от другата страна, за да се отваря надясно. Получете максимален комфорт въз основа на Вашите навици за сушене. В допълнение, с практичната прозрачна врата, можете да проверите дрехите в сушилнята за миг.

Samsung DV90TA240AE/LE влиза в категорията на възможно най-високия клас енергийна ефективност А+++ от гамата от А+++ до D. С нея ще пестите и бързо ще възвърнете първоначалната си инвестиция. А, колкото повече я използвате, толкова повече ще печелите. Дългата експлоатация е гарантирана от вътрешната кухина изградена от стомана. В същото това време сушилнята регистрира едва 65dB шум по време на своята работа, което е напълно приемливо и оптимално ниво, така че можете спокойно да монтирате уреда навсякъде, където пожелаете – във Вашата кухня, коридор или мокро помещение.

14 програми, които ще бъдат Ваш помощник в сушенето на облеклото Ви са: Памук, Вълна, Кърпи, Деликатни материи, Синтетика, Cool air, Warm Air, Outdoor, Time Dry, Iron Dry, Спално бельо, Quick Dry 35′ , Mixed Load и Shirts. Възползвайте се неограничено от всяка една от тях. Уникалните възможности на програмите за сушене с топъл или студен въздух са незаменими при копринени и деликатни дрехи или при такива, които силно се намачкват. Уверете се, че любимото Ви облекло е сухо и готово за носене за рекордно кратко време. С програмата Rapido 35 получавате в перфектен и готов вид до 1кг сухо пране само за 35 минути. Любимата Ви рокля или риза винаги ще бъде готова, когато Ви потрябва в последния момент.

Samsung DV90TA240AE/LE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Технологията OptimalDry Ви предлага възможно най-добрите резултати, благодарение на 3 сензора, които следят влажността и температурата в барабана и регулират времето за сушене: прането ще бъде готово бързо и с възможно най-ниска консумация на енергия. Освен това предотвратява повреда по тъканта и Ви напомня да почистите топлообменника.

Благодарение на функцията Финално забавяне, преди непосредствения край на цикъла на сушене, барабанът прави периодични движения в продължение и разтяга гънките по тъканите. Това не позволява на дрехите да стоят в едно и също положение твърде дълго и предотвратява набръчкването на готовите за носене тъкани.

Размери: височина – 85см, широчина – 60, дълбочина – 60см. Тегло – 50кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply