четвъртък, юни 13

Beko DU9139TA с капацитет на зареждане до 9 кг.

Beko DU9139TA е кондензаторна, барабанна сушилня от BEKO.

Със своята големина на барана, Beko DU9139TA е перфектен за средни по големина домакинства. За едно изсушаване, сушилнята може да побере до 9 кг. дрехи, без това да наруши качеството на работа.

Технологията Sensor Drying, помага да поддържате дрехите си да изглеждат винаги нови. Сензорите, вградени в барабана на Beko DU9139TA, откриват нивото на влага в дрехите. По този начин те регулират цикъла на въртене, за да постигнат перфектно ниво на сухота. Това означава, че дрехите Ви винаги ще бъдат защитени от пресушаване или свиване.

https://www.monitor.bg/bg/a/view/peshehodec-ocelja-po-chudo-sled-zverski-sblysyk-s-kola-v-lulin-251864

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

За да Ви спести максимално време, Beko са разработили система за изглаждане на дрехите. Чрез внимателно завъртане на барабана, сушилнята намаля нежеланото намачкване. След като свърши работа, дрехите Ви са готови за сгъване и прибиране в гардероба.

Системата Auto cool-down, е използвана от Beko DU9139TA след края на всяка програма. С нея се във вътрешността на уреда се впръсква охладен въздух, а барабана нежно завърта дрехите. По този начин, може да разтоварите дрехите, без да се налага да чакате те да изстинат.

С отложения старт и ниските нива на шум – 66 dB, този уред е подходящ за използване и през късните часове на денонощието.

https://www.monitor.bg/bg/a/view/peshehodec-ocelja-po-chudo-sled-zverski-sblysyk-s-kola-v-lulin-251864

Броят програми, които може да използвате са цели 15. Те са разпределени в зависимост от вида и материята на прането. Освен това, сушилнята е оборудвана с програма за сушене Daily express. С нея само за 45 минути, може да получите дрехи, готови за употреба.

Размерите на тази сушилня са 65,4 х 59,7 х 84,6 см. Енергийният клас B. Системата за управлвение е в горната част на машината, лесна е за употреба и работи ефективно. В уреда има и резервоар за съхранение на кондензираната вода. По този начин се избягва неприятната влага в сушилнята. Зареждането става от предната част на съдомиялната, а вратата се отваря надясно.

Този уред е подходящ за всички, които има дете и се налага честото пране. Сушилнята е в пъти по-добра от пералните с вградена сушилня. Препоръчваме го за всички, които обичат качествените продукти.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply