сряда, юли 24

Beko DFN26420X – огромно пространство на ниска цена

Beko DFN26420X е една наистина огромна съдомиялна. В съотношение цена/качество, това е един от най-добрите продукти.

Със своя капацитет от 14 комплекта, Beko DFN26420X е една от най-обемните съдомиялни. Абсолютно подходяща е за по-големи домакинства или за такива, които обичат да цапат повече.

В този случай, от изключително значение е функционалността – Flexible Half Load. Или иначе казано: не е необходимо да чакате съдомиялната да бъде заредена напълно, за да я пуснете. Ако сте решили да стартирате съдомиялната при по-малък брой мръсни съдове, може да заредите само долната кошница. Системата използва толкова вода, колкото е необходимо за доброто измиване, без да се налага допълнителна консумация на енергия.

Beko DFN26420X

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

При силно замърсени съдове, повечето от нас изплакват приборите, преди да ги поставят в съдомиялната. Beko DFN26420X разполага с функция за изплакване, преди започване на основното почистване. А с бързата програма – Quick&Shine, може да получите бързо и качествено измиване за по-малко от 60 минути.

Въпреки това, при силно замърсени съдове е препоръчително да използвате по-дълги програми. Например програмата за силно замърсени съдове покачва температурата на водата до 70 градуса, а със своя отложен старт, може да настроите машината така, че по-дългото измиване да се случва, когато спите.

Със своята система SteamGloss, след измиване стъклените съдове придобиват по-голям блясък, а стъклото бива защитено за по-дълъг период от време.

Вътрешността на съдомиялната е изградена от неръждаема стомана, а външната част е от инокс. Красивият електронен панел е лесен за употреба.

Beko DFN26420X

Функционалността се допълва от защита от протичане, самопочистващ се филтър, преоръчителна доза препарат и др.

Енергийният клас на Beko DFN26420X е А++. Енергийната консумация за едни цикъл на измиване е 0.93 kWh, а необходимата вода 11 литра.

Размерите на тази съдомиялна са 85 х 60 х 60 см, тежи 46.1 кг, а монтирането е стандартно.

Според нас това е изключително добра съдомиялна. Предвид ниската й цена и високия капацитет на брой комплекти, не трябва да се колебаете при покупката си. Beko DFN26420X е енергоспестяваща, водоспестяваща и най-важното времеспестяваща съдомиялна.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply