четвъртък, юни 13

Heinner HHPD-V804A++ сушилня с термопомпа и 15 програми

Висококачествена сушилня Heinner HHPD-V804A++ с термопомпа, 15 програми и енергоефективност.

Тази сушилня изглежда така, сяшак е излязла от филм от 80-те. С интересния си ретро дизайн, сушилнята се превръща в скъп помощник на всяко домакинство. Управлението на Heinner HHPD-V804A++ се осъществява посредством бутон в центъра на машината, а чрез дигиталния контролен панел с LED дисплей, лесно управлявате настройките.

Дизайнът е не само интересен, но и ефективен. Boomerang корпуса спомага за намаляване на вибрациите, като по този начин шумът на пералнята спада до 66 dB. Чрез функцията за отложено стартиране, може да използвате машината и през нощта, без това да нарушава спокойствието Ви.

Heinner HHPD-V804A++

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Зареждането на машината става посредством огромната предноразположена врата. Люкът се отваря на дясно и е с капацитет на зареждане до 8 кг. Размерите на Heinner HHPD-V804A++ са 60.9 х 59.6 х 84.5 см. Сушилнята разполага с термопомпа, а монтирането е стандартно.

Най-големият плюс на тази машина са нейните функционалности. Със своите 15 програми, между които може да избирате, дрехите от всякаква материя ще бъдат винаги перфектно изсушени.

За всички домакинства, на които се налага честото пране, производителят е предоставил възможност за експресно изсушаване на дрехите. По този начин пране до 2 кг. може да бъде готово за 45 минути. За работещите членове на семейството Ви, е предвидена програма за изсушаване на ризи за впечатляващите 12 минути.

Heinner HHPD-V804A++

Най-честият потребител на сушилни, са семействата с дете. Точно поради тази причина Heinner HHPD-V804A++ е оборудван със система Baby care, която спомага за ефективното и качествено изсушаване на бебешките дрехи. По този начин те запазват мекотата си, излизат изгладени и готови за употреба.

Функцията против намачкване помага чрез премери завъртания на барабана, дрехите ви да бъдат едновременно изсушени и изгладени. Заедно със системата за освежаване, след като приключи с работа, дрехите стават готови за прибиране.

Всичко това е побрано в уред с енергиен клас А++. Стандартната консумация на енергия е 2.56 кWh на сушене, а сензорите за пълен резервоар и влакна, показват кога машината трябва да бъде почистена.

Тази сушилня е подходяща за семейства с деца и работещи. Функциите за бързо изпиране са подходящи за тези от Вас, на които се налага ежедневно пране, без да имат нужното място за простиране.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply