петък, юни 14

Beko BCNA306E4SN – Иновативен вграден хладилник с фризер за оптимално съхранение на хранителните продукти

Beko BCNA306E4SN е модерен и функционален хладилник с фризер, специално проектиран за вграждане в кухненския интериор. Този модел предлага високо качество, иновативни функции и оптимално съхранение на хранителните продукти, което го прави идеален избор за съвременния дом.

Просторен дизайн и организация: Beko BCNA306E4SN разполага с обем от 284 литра, което осигурява достатъчно пространство за съхранение на хранителни продукти за цялото семейство. Хладилната и фризерната части са разделени, което помага за по-добра организация на храната. В хладилната част ще откриете практични полици и поставки за бутилки, които улесняват съхранението на различни продукти и напитки.

Иновативни технологии за запазване на свежестта: BCNA306E4SN е оборудван с Neofrost DualCooling система, която осигурява индивидуално охлаждане на хладилната и фризерната части. Това предотвратява пренасянето на миризми и помага за запазването на свежестта на храните за по-продължителен период от време. Освен това, този модел разполага със специална технология HarvestFresh, която създава условия, подобни на тези в природата, за запазване на витамините и минералите в плодовете и зеленчуците.

Хладилник с Фризер за вгражданеa Beko BCNA306E4SN, 284 л, Neofrost DualCooling, HarvestFresh, Поставка за бутилки, Дисплей със сензорен контрол, H 193.5 см, Клас E, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дисплей със сензорен контрол и енергийна ефективност: BCNA306E4SN разполага със сензорен дисплей, който позволява лесна настройка на температурата и управление на различните функции на хладилника. Това гарантира удобство и контрол над съхранението на вашите хранителни продукти. Относно енергийната ефективност, този модел притежава клас E, което означава, че използва по-малко енергия в сравнение с по-старите модели, намалявайки така разходите за електрозахранване.

Елегантен дизайн и издръжливост: Beko BCNA306E4SN привлича вниманието си със своя съвременен и елегантен дизайн. Бялата цветова гама добавя стил и хармония към вашия кухненски интериор. Освен това, хладилникът е изграден с висококачествени материали, които го правят издръжлив и дълготраен.

Заключение: Хладилникът с фризер за вграждане Beko BCNA306E4SN предлага изключително функционалност и иновативни технологии за оптимално съхранение на хранителните продукти. Съчетавайки просторен дизайн, интелигентни функции и елегантен външен вид, този модел ще бъде перфектното допълнение към вашия модерен дом. Независимо дали се нуждаете от достатъчно място за съхранение или от запазване на свежестта на храните за по-дълго време, Beko BCNA306E4SN е надежден избор за вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply