четвъртък, май 23

Fram FC-VRL268BGF+ – Стилен и функционален хладилник с фризер за оптимално съхранение на хранителните продукти

Fram FC-VRL268BGF+ е изключително стилен и практичен хладилник с фризер, предлагащ оптимално съхранение на хранителните продукти и в същото време допринасящ за визуалния аспект на вашата кухня. Този модел е създаден с цел да отговори на изискванията на съвременния живот и да предостави удобство и функционалност на своите потребители.

Просторност и организация: Fram FC-VRL268BGF+ разполага с обем от 268 литра, предоставяйки достатъчно пространство за съхранение на хранителни продукти за цялото семейство. Вътрешното пространство е добре организирано с полици, кошници и отделения, което улеснява сортирането и намирането на нужните продукти. Безплатният фризер предлага допълнително пространство за съхранение на замразени храни.

Удобство и интелигентни функции: Хладилникът FC-VRL268BGF+ е оборудван с LED светлина, която осигурява ярка и енергоспестяваща осветеност във всяка част на устройството. Супер замразяването позволява бързо и ефективно замразяване на храните, запазвайки тяхната свежест и качество. Освен това, моделът разполага с автоматично размразяване на хладилната част, което ви освобождава от необходимостта да го правите ръчно.

Хладилник с фризер Fram FC-VRL268BGF+, 268 л, Клас F, LED светлина, Супер замразяване, Автоматично размразяване на хладилника, H 170 см, Бежов

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Елегантен дизайн и издръжливост: Fram FC-VRL268BGF+ се отличава с прекрасен бежов цвят, който добавя топлина и стил към вашия кухненски интериор. Леко закръглените ъгли и модерният дизайн му придават елегантен външен вид. Освен това, този хладилник е изграден с висококачествени материали, които осигуряват издръжливост и дълготрайност.

Енергоефективност: Въпреки че Fram FC-VRL268BGF+ принадлежи към клас F на енергийната етикетка, моделът все пак предлага ефективна работа и оптимално управление на енергията. Специално разработените технологии и функции на хладилника помагат да се намали разходът на енергия и да се осигури по-икономична експлоатация на уреда.

Заключение: Fram FC-VRL268BGF+ е привлекателен избор за тези, които търсят функционален, стилен и надежден хладилник с фризер. С впечатляващия си дизайн, удобството и интелигентните функции, този модел ще отговори на всички вашите нужди за съхранение на хранителните продукти. Независимо дали сте семейство с деца или самостоятелно живеещи, Fram FC-VRL268BGF+ ще бъде надежден и практичен помощник във вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply