четвъртък, юни 13

Samsung RB38A7C6C48/EF – Иновативен хладилник с просторен дизайн и напреднали функции

Samsung RB38A7C6C48/EF е модерен и иновативен хладилник, който предлага просторен дизайн и напреднали функции за оптимално съхранение на хранителните продукти. Снабден с високотехнологични хладилни технологии, този модел ще задоволи нуждите на дори най-изисканите потребители.

Капацитет и организация: С общ обем от 390 литра, Samsung RB38A7C6C48/EF предлага достатъчно пространство за съхранение на хранителни продукти за цялото семейство. Разполага с разделителни стени, полици и вратички, които ви позволяват да организирате продуктите по удобен начин. Просторът е максимизиран благодарение на иновативната технология SpaceMax, която осигурява по-тънки стени, без да се компрометира капацитетът.

Технологии за оптимално съхранение: Samsung RB38A7C6C48/EF е оборудван с Total No Frost технология, която предотвратява образуването на лед във фризера и хладилната част, осигурявайки постоянна свежест и безпроблемно съхранение на храните. All-Around Cooling системата гарантира равномерно разпределение на студен въздух във всички зони на хладилника, запазвайки оптимална температура и влажност за продуктите. Metal Cooling технологията задържа студен въздух, когато вратата се отваря, осигурявайки по-дълъг период на свежест.

Хладилник Samsung RB38A7C6C48/EF, 390 л, Клас C, Total No frost, All-Around Cooling, Metal Cooling, Компресор Digital Inverter, SpaceMax, H 203 см, Satin Glass Sky Blue

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни функции и удобство: Хладилникът разполага с компресор Digital Inverter, който автоматично регулира скоростта на работа в зависимост от нуждите на съхраняемите продукти. Това не само гарантира по-ефективно охлаждане, но и намалява шума и консумацията на енергия. Сатиненият стъклен панел в цвят Sky Blue добавя естетическо излъчване и създава модерен и стилен вид на хладилника.

Енергийна ефективност: С клас C на енергийна ефективност, този модел може да консумира малко повече енергия в сравнение с някои други хладилници на пазара. Въпреки това, съчетанието от интелигентни функции и технологии за оптимално съхранение помагат да се намали енергийната консумация и да се запази свежестта на хранителните продукти.

Заключение: Samsung RB38A7C6C48/EF е перфектният избор за тези, които търсят голям, функционален и иновативен хладилник за вграждане. Съчетавайки просторен дизайн с напреднали технологии за оптимално съхранение, този модел осигурява постоянна свежест на вашите хранителни продукти. Интелигентните функции и удобството на употреба го правят идеален избор за модерната кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply