четвъртък, юли 25

Beko B3RCNA404HXB – Просторен и Ефективен Хладилник с Фризер за Оптимално Съхранение на Продуктите

Beko B3RCNA404HXB е стилен и функционален хладилник с фризер, който предлага просторен интериор и различни технологии за оптимално съхранение на вашите храни и напитки. Със своите 355 литра обем и функции като No Frost, HarvestFresh, AeroFlow, Kitchen Fit и Everfresh+, този модел е създаден, за да отговори на нуждите на съвременните домакинства и да осигури свежест и качество на вашите продукти за по-дълго време.

Хладилник с фризер Beko B3RCNA404HXB, 355 л, Клас E, No Frost, HarvestFresh, AeroFlow, Kitchen Fit, Everfresh+, H 203 см, Metal Look

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Просторен и функционален интериор: Beko B3RCNA404HXB предоставя обем от 355 литра, което го прави подходящ за семейства със среден размер. Просторният интериор разполага с разделение на хладилното и фризерното отделение, което ви позволява да организирате продуктите си по удобен начин и да имате бърз и лесен достъп до тях.

No Frost технология за безпроблемно съхранение: Благодарение на No Frost технологията, този хладилник с фризер осигурява равномерно разпределение на студения въздух, което предотвратява образуването на лед и индивидуално размразяване. Това значително намалява необходимостта от ръчно размразяване и ви осигурява по-дълготрайна свежест на вашите храни.

HarvestFresh за запазване на свежестта на плодовете и зеленчуците: Благодарение на HarvestFresh функцията, вие можете да се наслаждавате на свежи плодове и зеленчуци по всяко време на годината. Тази технология създава оптимални условия за съхранение на храните, които запазват техните витамини и хранителни вещества.

AeroFlow за постоянна температура и влажност: С AeroFlow системата, хладилникът поддържа постоянна температура и влажност във всеки кът, което гарантира оптимални условия за съхранение на всяка храна. Така вашите продукти се запазват свежи и вкусни за по-дълго време.

Kitchen Fit за лесно вграждане: Beko B3RCNA404HXB разполага с Kitchen Fit технология, която го прави идеален за вграждане във вашия кухненски дизайн. Със своите изчистени линии и компактни размери, този хладилник ще се впише перфектно във вашия кухненски интериор.

Everfresh+ за продължителна свежест на плодовете и зеленчуците: Everfresh+ технологията създава оптимални условия за съхранение на плодовете и зеленчуците, което им позволява да запазят свежестта си до четири пъти по-дълго. Така вие можете да се наслаждавате на вкусни и хранителни храни, без да се налага да ги консумирате веднага.

Заключение: Хладилникът с фризер Beko B3RCNA404HXB е перфектният избор за тези, които търсят просторен и функционален уред за съхранение на храните си. С неговите иновативни технологии и стилен дизайн, този модел ще отговори на всичките ви нужди и ще ви осигури свежестта и качеството, които търсите във вашата кухня. Насладете се на удобството и ефективността на Beko B3RCNA404HXB и запазете храните си свежи и вкусни за по-дълго време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply